Catalyst Network
catalyst canada

Eventology

Alue: Kanada

Yhteyshenkilöt: Alex Pett

www.catalystteambuilding.ca

Eventology on Catalyst Teambuildingin yksinoikeudet Kanadassa omaava kumppani. Vancouverissa, Brittiläisessä Kolumbiassa sijaitsevalta pääkonttoriltamme toimitamme luovia, motivoivia ja opettavaisia ryhmäyttämiskokemuksia läpi koko maan – vastaavaa ei ole koskaan ennen nähty Kanadassa. Otetaan esimerkiksi Go Team: nopeatempoinen, teknisesti edistynyt tiimiseikkailupolku, joka perustuu älypuhelimiin ja tabletteihin, ja jonka voi järjestää missä tahansa Kanadan kaukaisessa kolkassa tai kaupunkisijainnissa.

Erikoisalaamme on saada ryhmät näkemään oman todellisen potentiaalisensa monipuolisen ryhmäyttämisharjoitus- ja palkkio-/kannustinohjelmavalikoimamme kautta. Autamme myös kehittämään asiakkaidemme tuotemerkkejä ja yritysidentiteettejä, jotka sitten tuodaan koko kansakunnan tietoon konferenssien ja tuotelanseerausten kautta suurissa liiketoiminnan keskuksissa, kuten Torontossa, Ottawassa, Montrealissa ja Calgaryssä.

Kommunikaatio, motivaatio ja ryhmätyö muodostavat tiimin menestyksen perustan ja ne ovat toistuvasti auttaneet meitä ylittämään asiakkaidemme odotukset. Yli 15 vuoden kokemuksen myötä olemme ylpeitä voidaksemme kutsua itseämme eventologeiksi.

Käy osoitteessa www.eventology.ca saadaksesi lisätietoja!