Catalyst Network
catalyst team building belgium

Event Masters

Alue: Belgia

Yhteyshenkilöt: Bert Knuts, Johnny Machiels

www.catalystteambuilding.be

Event Masters Belgium on tapahtumatoimisto, jolla on 20 vuoden kokemus ryhmäyttämisestä.

Event Masters on erikoistunut tarjoamaan ryhmäyttämisharjoituksia, ryhmäyttämistapahtumia ja työyhteisöpäiviä, jotka ovat hyvin organisoituja, ikimuistoisia ja mukaansatempaavia. Catalyst Global on ylpeä siitä, että Belgian edustajana toimii Event Masters, jonka ryhmäyttämisosastolla on yli 20 vuoden kokemus luovien ja innovatiivisten tapahtumien järjestämisestä. Johtavana belgialaisena kohdejärjestelyjä tekevänä toimistona (DMC, Destination Management Company) ja ammattitaitoisena konferenssien järjestäjänä sekä Euromic-jäsenenä, jonka toimistot sijaitsevat Brysselissä ja Antwerpissa, Event Masters tarjoaa palveluitaan Belgiassa ja Luxemburgissa. 

Kun Event Mastersin 50 ainutlaatuista ryhmäyttämiskonseptia yhdistetään Catalyst Globalin maailmanlaajuisesti toimivaksi todettuun ryhmäyttämistuotteiden tuotevalikoimaan, belgialaisilla asiakkailla on valittavanaan koko valikoima jäänmurtajista ja piristysruiskeista musiikkiaktiviteetteihin, interaktiivisiin liiketoimintapeleihin ja moniin muihin vaihtoehtoihin. Tämä ryhmäyttämisaktiviteettien sarja pitää sisällään erilaisia tehtäviä, jotka on suunniteltu kehittämään ryhmän jäseniä ja heidän kykyään työskennellä yhdessä tehokkaasti. Kaikki kommunikaatio ja osallistavat harjoitukset räätälöidään ja niillä pyritään parantamaan kommunikaatiota ja ryhmäyttämistaitoja.

Event Masters pyrkii aina luomaan tapahtumia, jotka saavat työntekijänne osallistumaan ja keskittymään tiettyyn tavoitesettiin. Haluatte sitten antaa myyntijoukoillenne lisäintoa, motivoida työntekijöitänne tai saada esimiehenne ja työtoverinne sitoutumaan toisiinsa paremmin, Event Masters voi tarjota heille unohtumattomia yhteisiä hetkiä, joiden avulla nämä tavoitteet saavutetaan. Vuosien varrella Event Masters on luonut ryhmäyttämistapahtumia kaikenlaisille organisaatioille suurista monikansallisista yhtiöistä pieniin paikallisiin yrityksiin.

Event Masters ja yritysten yhteiskuntavastuu (Corporate Social Responsibility)

Event Masters on NGO Cuninan rakenteellinen kumppani, joka on kehitysorganisaatio joka tarjoaa eteläisen pallonpuoliskon kehitysmaiden lapsille mahdollisuuden peruskoulun käymiseen. Uskoen, että hyvä koulutus johtaa menestymiseen aikuisiällä, Cunina tekee töitä henkilökohtaisten sponsorikohteiden kanssa ja on aktiivisesti mukana tukemassa Education for All ja Millennium Development Goals -hankkeita, joiden avulla taataan ilmainen koulutus kaikille lapsille ympäri maailman. Event Masters on ollut suoraan tukemassa tätä hyväntekeväisyyttä, erityisesti olemalla mukana neljänkymmenen Cuninan kummilapsen kouluttamista yhteisöjen terveydenhoitoapulaisiksi lahjoittamalla 1 euron jokaisesta ryhmäyttämistapahtumaan osallistuneesta henkilöstä. Kun siis järjestät seuraavan Catalyst Global -ryhmäyttämistapahtuman Event Mastersin kanssa, tiedät lahjoittavasi hyvään tarkoitukseen!