Catalyst Network
catalyst dominican republic

Emely Tours

Alue: Dominican Republic

Yhteyshenkilöt: Danilo Rincon

www.catalystteambuilding.com.do

Emely Tours, 40-vuotias perheyritys, on omistautunut tarjoamaan parhaita ryhmäyttämisohjelmia ja yritystapahtumia Dominikaanisessa tasavallassa.

Emely Tours on 40 vuotta vanha yritys, yksi Dominikaanisen tasvallan arvostetuimmista matka- ja tapahtumatoimistoista. Tämä täyden palvelun toimisto järjestää kokouksia, kokoontumisia, kongresseja, tapahtumia ja kannustimia kansallisten ja kansainvälisten yritysten työntekijöille. Emely Tours uskoo, että ryhmäyttäminen on tärkeä osa mitä tahansa kokoontumista. Ihmisten rohkaiseminen verkostoitumiseen on välttämätöntä konferenssin onnistumisen kannalta. Lisäksi heidän kokemuksensa MICE-alalla on antanut heille omakohtaista kokemusta siitä, kuinka tärkeää tunnelman keventäjien ja piristäjien strateginen sijoittelu läpi minkä tahansa konferenssin tai kokouksen on yleisön sitoutumisen ylläpitämisen kannalta.

Emely Tours pyrkii aina tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua. Tämä on suoraan linjassa Catalystin ryhmäyttämisverkoston tavoitteiden kanssa. Verkoston jäsenenä he takaavat laadun varmistamisen yritystapahtumia ja ryhmäyttämistuotteita järjestettäessä. Ryhmäyttäminen on tärkeää myös organisaation kehittämisen kannalta. Emely Tours rohkaisee paikallisia yrityksiä lisäämään ryhmäyttämistä henkilökuntansa oleellisten taitojen, kuten tehokkaan kommunikaation ja yhteistyön, kohentamiseksi. He suosittelevat ryhmäyttämistä myös mahtavaksi tavaksi palkita tiimejä ja rohkaista tiimin nivoutumista yhteen yhteisen kokemuksen kautta.