Catalyst Network
dream team catalyst south africa

Dream Team Catalyst

Alue: Etelä-Afrikka

Yhteyshenkilöt: Gerry Skerritt

www.dreamteam.co.za

Dream Team Catalyst on Catalystin virallinen tapahtumajärjestäjä kaikkialla Afrikassa ja sen toimistot sijaitsevat Johannesburgissa, Kapkaupungissa, KwaZulu-Natalissa ja itäisellä Capen niemimaalla.

Dream Team Catalyst toimii säännöllisesti Port Elizabethissa, Durbanissa ja muissa etelä-afrikkalaisissa paikoissa, mutta Dream Team Catalyst voi toteuttaa ryhmähengen kehittämisaktiviteetteja kaikissa Afrikan keskeisissä kohteissa, kuten Keniassa, Zimbabwessa, Tansaniassa, Sambiassa ja muualla.

Subtrooppisen ilmaston ja välimerellisen tunnelmansa ansiosta Etelä-Afrikka on ihanteellinen kohde seuraavalle konferenssillenne. Erinomaisia konferenssipaikkoja ja näyttelytiloja löytyy maan joka kolkasta.

Dream Team Catalyst voi toteuttaa ryhmän yhteishenkeä kehittäviä pelejä ja tunnelmaa keventäviä tapahtumia missä tahansa konferenssipaikassa, ellei valinta osu ulkotapahtumaan, jolloin voidaan kokea mitä upeaa Afrikalla on tarjottavana.

Etelä-afrikkalaisen konferenssin pitopaikkavaihtoehdot vaihtelevat rantahotellista ylellisiin golfkerhoihin ja villieläinalueisiin. Afrikalla on koko joukko kiehtovia kohteita, kuten Victorian putoukset ja Krugerin kansallispuisto.

Tutustu Dream Teamiin www.dreamteam.co.za ja kuulet lisää.