Catalyst Network
D&I catalyst curacao

D&I Business Support Services (D&I)

Alue: Karibian Alankomaat

Yhteyshenkilöt: Iliene Corsen, Daniel Corsen

www.catalystteambuilding.cw

D&I Business Support Services (D&I) on Catalyst Teambuilding kumppani Karibian Alankomaissa. Keskeisellä paikalla sijaitsevan toimiston ansiosta he kykenevät tarjoamaan ryhmäyttämisaktiviteetteja koko Karibian alueelle kustannustehokkaasti.

Lähtökohtaisesti ihmisten on toimittava hyvin yhdessä organisaatioissa – uusien tiimien, olemassa olevien tiimien ja tiimien, joiden on tehtävä hyvin töitä yhdessä toisten tiimien kanssa. Ryhmätyön rakentamisen pitäisi olla ensisijalla erilaisissa organisaatioissa ilmenevissä tilanteissa, kuten myönteisemmän ja terveemmän työilmapiirin luominen tai hengen nostattaminen vaikeina aikoina, uuden johtotavan, uusien toimintatapojen, osastojen välisen yhteistyön, eri henkilöiden tai osastojen integroinnin/yhdistämisen käyttöönottamisessa, taitojen ja tehokkuuden lisäämisessä, sekä muutosvastaisuuden voittamisessa. D&I vie organisaatioita mielellään matkalle suhteiden rakentamiseen ja tiimien kehittämiseen.

D&I:llä on kunnia auttaa varustamaan työntekijänne tehokkaaseen, sitoutumiseen ja erinomaiseen tulokseen keskittyvään ryhmätyöhön tarvittavilla välineillä. D&I vie organisaatioita matkalle, joka rakentaa, kehittää, kasvattaa ja innovoi.

Jos haluat lisätietoja, ota meihin yhteyttä osoitteessa: info@dibusinesssupport.com