Catalyst Network
catalyst team building india

d'frens

Alue: Intia

Yhteyshenkilöt: Oscar D'Silva , Sachid Tharayil

www.catalystteambuilding.in

d’frens Consulting on Intian eksklusiivisen Catalyst-lisenssin haltija. Yrityksellä on toimistot ja henkilökuntaa Bangaloressa, Mumbaissa, Delhissä ja Goalla ja se tarjoaa yllin kyllin innovatiivisia ryhmäyttämistapahtumia koko maassa ja nauttii jo nyt tunnustusta johtavana tekijänä tällä nousevalla ja dynaamisella markkina-alueella.

d’frens on täysin omistautunut tarjoamaan korkeinta laatua ryhmäyttämisalalla. Runsaan konsultointikokemuksensa ansiosta heitä pidetään työntekijöiden sitouttamisen ja sisäisen kommunikaation asiantuntijoina Intian tunnetuimmissa organisaatioissa.

d’frens antaa jokaisen asiakkaan vaatimuksille ja tarpeiden arvioinnille kaikissa tiimiaktiviteeteissa paljon painoarvoa. Mukauttaminen, suunnittelu, toteutus ja toimituksen laatu tekevät jokaisesta ohjelmasta ainutlaatuisen, ikimuistoisen ja täydellisesti sopivan. d’frensin tehokas tuki- ja logistiikkatiimi takaa sen, että voit päättää pitää seuraavan tapahtumasi käytännöllisesti katsoen missä tahansa paikassa Intiassa ja olla varma tapahtuman onnistumisesta, 100 % sitoutumisesta ja mahtavasta kokemuksesta, joka kerta.