Catalyst Network
counselage catalyst nepal

Counselage

Alue: Nepali

Yhteyshenkilöt: Ichhya Malla, Anwesh KC

www.catalystteambuilding.np

Vuonna 2012 perustettu Counselage on Nepalin johtava koulutusyritys ja Catalystin ryhmäyttämisaktiviteettien yksinomaisen lisenssin haltija Nepalissa.

Me Counselagella uskomme, että tyytyväinen asiakas on onnistunut asiakas. Tavoitteenamme on auttaa kansallisia ja kansainvälisiä organisaatioita saavuttamaan tavoitteensa organisaation jatkuvan strategisen kehittämisen kautta. Tarjoamme räätälöityjä organisaation kehittämisratkaisuja yrityksille koko Nepalissa. Koulutusohjelmamme toteuttavat kokeneet kouluttajat, jotka noudattavat kokonaisvaltaista lähestymistapaa, jonka myötä kehitetään mieltä, kehoa ja sielua. Tiimikehitys- ja arvoperustaiset koulutusohjelmamme on suunniteltu erityisesti saamaan aikaan muutoksia organisaatioissa parantamalla työntekijöiden taitoja.

Tavoitteenamme on stimuloida ja vaalia yksilöiden lahjakkuutta luodaksemme maailmanlaajuisesti kilpailukykyisten ammattilaisten rodun. Tarjoamme koulutushallinnollisia ratkaisuja erilaisten oppilaitosten henkilökunnalle ja opiskelijoille Nepalissa tarjoten heidän käyttöönsä uusinta opetusteknologiaa ja pedagogisia menetelmiä.

Me Counselagella pyrimme jatkuvasti parantamaan asiakkaillemme tarjoamaamme palvelua. Tiedämme, että kumppanuutemme Catalystin kanssa tuo rutkasti lisäarvo ryhmäyttämistyöpajoihimme. Olemme alusta alkaen uskoneet vakaasti kokemukselliseen oppimiseen, ja tämän vuoksi se onkin avainasemassa kaikissa koulutuksissamme.