Catalyst Network
catalyst team building brazil

Conquistar

Alue: Brasilia

Yhteyshenkilöt: Luis Zanin

www.catalystteambuilding.com.br

Conquistar on kokenut ja luotettu ryhmäyttämisyritys ja Catalystin edustaja Brasiliassa yksinoikeudella. Vuodesta 1999 lähtien Conquistar on kouluttanut noin 40 000 ihmistä eri aloilta, kuten talous-, auto-, logistiikka-, teollisuus ja lääketeollisuusaloilta. Monet aktiviteeteistamme on järjestetty suurille yrityksille, sekä kotimaisille että ulkomaisille, ja ohjelmia on järjestetty englanniksi, espanjaksi ja saksaksi.

Conquistar kehittää työntekijöiden potentiaalia luomalla ympäristön, jossa sekä tiimit että yksilöt voivat kehittää taitojaan ja käsitteitään, jotka ovat sovellettavissa tosielämän tilanteisiin arkipäiväisessä työelämässä. Ohjelmamme ovat erittäin muokattavissa tarpeiden mukaan, aina off-road-haasteista jazz-kokemuksiin. Keksi teema ja me olemme valmiit luomaan sen ympärille tapahtuman ja auttamaan sinua kaikkien tarpeidesi kanssa, kuten oikean hotellin löytämisessä ja ruoan sekä kuljetuksen järjestämisessä.

Ryhmäyttämisaktiviteettimme ovat selkeitä ja tavoitteellisia. Ratkaisumme ovat joustavia ja yksinkertaisia, soveltuen erilaisiin profiileihin, sijainteihin, aiheisiin ja tavoitteisiin. Teemme töitä kanssasi löytääksemme juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyt vastaukset. Lisäksi meillä on tarvittava akateeminen tuki, jotta koulutus käsittelee asioita niin syvällisesti kuin halutaan.

Conquistarin henkilökunta koostuu eri aloilta tulevasta väestä. Täysin koulutetussa koordinaattoreiden ja tarkkailijoiden tiimissämme on asiantuntijoita useilta aloilta. Olemme valmiit kohtaamaan jatkuvasti muuttuvan työympäristön erilaiset haasteet.