Catalyst Network
Catalyst Team Building Israel

Challenge Group

Alue: Israel

Yhteyshenkilöt: Assaf & Liron Yacoby

www.catalystteambuilding.co.il

Challenge Group on kattava israelilainen ryhmäyttämis- ja koulutusyritys. Challenge Groupin pääkonttori sijaitsee Tel-Avivissa, joten keskeisellä paikalla sijaitseva yritys tarjoaa hauskoja, motivoivia ryhmäyttämisaktiviteetteja koko Israelissa.

Challenge Group on ylpeä siitä, että se luo erinomaisia ryhmäyttämiskokemuksia, jotka soveltuvat asiakkaiden tavoittelemiin lopputuloksiin varmistaen, että jokainen ratkaisu on toimiva. Yrityksen ammattitaitoisen ja omistautuneen henkilökunnan jäsenet ovat asiantuntijoita hauskojen ja vailla vertaansa olevien ryhmäyttämisohjelmien luomisessa innovaation ja luovuuden avulla varmistaen, että nauru ja hauskanpito ovat pääainesosia.

10 vuotta sitten alun perin ulkotiloissa tapahtuvia koulutuksia järjestävänä yrityksenä perustettu Challenge Group tunnetaan nykyään hyvin Israelissa suurten yritystapahtumien järjestämisestä yli 5 000 ihmiselle! Koska yrityksellä on taustaa liike-elämän konsultoinnista, kykenee se myös räätälöimään tehokkaita koulutus- & ryhmäyttämisratkaisuja niin pienille kuin suurillekin ryhmille, jotka saavat aikaan kestäviä muutoksia organisaatiossa.

Challenge Group tarjoaa vaikuttavan valikoiman ammattitaidolla suunniteltuja Catalyst Team Building -tuotteita Israelissa. Osana Catalyst-verkostoa se tarjoaa myös Catalyst Globalin takuun laadun varmistuksesta, kattavasta kokemuksesta, todistetusta osaamisesta ja korkealaatuisesta toteutuksesta.