Catalyst Network
catalyst team building vietnam

Catalyst Vietnam

Alue: Vietnam

Yhteyshenkilöt: Hoang Truong Van, Thu Cuc

www.catalystteambuilding.vn

Vietnamissa Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita myy ja toimittaa yksinoikeudella Rubik Asia.

Rubik Asian menestys ryhmäyttämisalalla perustuu lopputuloslähtöiseen toimintaan, mikä on melko lailla ainutlaatuista Vietnamissa. Kuten muutkin ryhmäyttämisyritykset alueellamme, järjestämme hauskoja, nautinnollisia työpaikan retkipäiviä ja konferenssien ryhmäyttämisaktiviteetteja, mutta meidät erottaa joukosta se, että kuuntelemme asiakkaitamme ja suunnittelemme sekä toimitamme ryhmäyttämisaktiviteetteja, jotka vastaavat heidän toivomaansa lopputulosten saaden aikaan kestäviä vaikutuksia organisaation hyvinvoinnissa ja sen ihmisten tyytyväisyydessä.

Uskomme, että työntekijöiden sitouttamista koskeva strategia on elintärkeä yrityksen menestymisen kannalta. Hienostuneet ryhmäyttämisohjelmamme kehittävät ryhmätyötä, johtajuutta, ryhmän sitoutumista, yhteistyötä ja tehokasta kommunikaatiota. Konferenssien jäänmurtajista hauskoihin työpaikan retkipäivän ryhmäytymisaktiviteetteihin ja aina kokemuksellisen oppimisen ohjelmiin, ryhmäyttämisaktiviteettimme on suunniteltu henkilökuntanne menestymistä ja yrityksenne taloudellista hyvinvointia ajatellen.

Me Catalyst Vietnamilla, osana Catalyst Globalin verkostoa, tarjoamme Catalyst Globalin takuun laadun korkealuokkaisesta varmistuksesta, tuotteen erinomaisuudesta ja kattavasta kokemuksesta yritystapahtumien ja ryhmäyttämistuotteiden järjestämisessä ja toimittamisessa.

Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten ja maahamme suuntautuvien MICE-edustajien kanssa suunnitellen interaktiivisia ohjelmia, jotka opastavat valitun kohteen läpi Go Teamin, Catalyst Globalin mahtavan aarrejahtisovelluksen avulla. Hauskojen ryhmäytymisaktiviteettien kera, jotka auttavat tiimiänne tutkimaan Vietnamin huippukohteita, kuten Huế, Hoi An, Sapa, Halong Bay, Hanoi, Ben Tre ja Ho Chi Minh City, Go Team ion ihanteellinen ratkaisu yritysryhmällenne.

Innokas ja kokenut henkilökuntamme on käytettävissä tiimillenne sopivan ohjelman suunnittelussa, oli toivottu lopputulos sitten CSR:ää, prosessin kehitystä, henkilökunnan kehitystä, henkilökunnan sitouttamista, muutosjohtamista, verkostoitumista, strategista suunnittelua, kommunikaatiota tai asiakassuhteiden hallintaa.

Ota yhteyttä Catalyst Vietnamin tiimiin tänään ja aloita tiiminne ryhmäyttämisohjelman suunnittelu.