Catalyst Network
catalyst team building portugal

Catalyst Portugal

Alue: Portugali

Yhteyshenkilöt: Luis Trindade

www.catalystteambuilding.pt

Catalyst Portugal toimii Lissabonista käsin ja tuottaa tiiminrakennusaktiviteetteja Lissabonissa, Portossa, Bragassa Algarvessa ja muualla Portugalissa.

Vuosien kokemuksemme alaltamme mahdollistaa sen, että kokenut tiimimme kykenee räätälöimään mittatilausratkaisuja, jotka sopivat yhteen haluamienne lopputulosten kanssa. Catalyst Globalin verkoston jäsenenä meillä on yksinoikeudella käytössämme Catalyst Globalin hyvin tutkitut ja ammattimaisesti suunnitellut ryhmäyttämisohjelmat, joiden pohjalta toimia. Meillä on harjoituksia, jotka on suunnattu muutosjohtamiseen, verkostoitumiseen, strategiseen suunnitteluun, prosessikehitykseen, asiakassuhteiden hallintaan ja moneen muuhun.

Olemme järjestäneet onnistuneita ryhmäyttämisohjelmia yrityksille monilta eri aloilta, kansallisuuksista ja kulttuureista. Asiakkaamme ovat todistaneet valtavaa vaikutusta, joita ohjelmamme saavat aikaan, joko vain huvin vuoksi tai osana pitkäkestoista henkilöstöhallinnon ohjelmaa.

Päätoimistomme sijaitsee Lissabonissa, jossa omistautunut tiimimme on käytettävissä ryhmäyttämistapahtumien järjestämiseen tiloissanne tai haluamassanne paikassa missä tahansa kaupungissa Portugalissa.

Me Catalyst Portugalilla tiedämme, että hyvin yhdessä toimivat onnelliset tiimit ovat oleellisia yrityksen toiminnalle ja jatkuvalle menestykselle. Odotamme innolla saavamme työskennellä kanssanne luodaksemme tiimillenne parhaan ratkaisun ja toimittaaksemme sen korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti.