Catalyst Network
catalyst mexico

Catalyst Mexico

Alue: Meksiko

Yhteyshenkilöt: Gabriel Quijano, Cecilia Lopez, Sonia Peña

www.catalystteambuilding.mx

Catalyst Mexico, jonka toimipiste sijaitsee Monterreyssä, on omistautunut tarjoamaan Meksikon parhaita ryhmäyttämisohjelmia ja yritystapahtumia.

Catalyst Mexicosuunnittelee yritystapahtumia, jotka innostavat, motivoivat ja kehittävät tiimejä. Mukaansa tempaavien like-elämän simulaatioiden avulla Catalyst Mexico auttaa asiakkaitaan kehittämään henkilöstöään koulutus- ja ryhmäyttämisaktiviteettien kautta.

Kun mukaan heitetään Catalyst Globalin maailmankuulu monimuotoisten, luovien ja innovatiivisten ryhmäyttämisaktiviteettien valikoima, Catalyst Mexicolla on välineet räätälöityjen ryhmäyttämisohjelmien suunnitteluun ja toimittamiseen, etsit sitten konferenssin piristäjää, interaktiivista like-elämän peliä tai luovaa tiimiratkaisua. Catalyst Mexico pystyy räätälöimään ratkaisun, joka vastaa tiimisi ainutlaatuisiin tarpeisiin ja kyseiseen tilanteeseen, mukaan lukien henkilökunnan kehitys, muutosjohtaminen, verkostoituminen, strateginen suunnittelu, kommunikaatio, prosessin kehitys, asiakassuhteiden hallinta tai CSR.  

Osana Catalyst Globalin verkostoa, Catalyst Mexico tarjoaa Catalyst Globalin takuun laadun korkealuokkaisesta varmistuksesta, tuotteen erinomaisuudesta ja kattavasta kokemuksesta yritystapahtumien ja ryhmäyttämistuotteiden järjestämisessä ja toimittamisessa.

Catalyst Mexicon toimitusjohtaja, Gabriel Quijano (pitää yllä olevassa kuvassa hauskaa töiden jälkeen!) omaa 11 vuoden FMCG-kokemuksen ja hallinnoi sekä kehittää myyntitiimejä kolmella alueella (Amerikka, Eurooppa ja Lähi-itä), mikä tuo ryhmäyttämiseen älykkään ja luovan lähestymistavan. Catalyst Mexico arvostaa henkilökunnan sitoutumisen tärkeyttä ja käyttää innovatiivisia moderneja ratkaisuja tarjoamalla asiantuntemusta ja yritystapahtumia, työpaikan retkipäiviä, ryhmäyttämisaktiviteetteja ja aktiviteetteja, jotka soveltuvat MICE-tapahtumiin.

Koska Catalys Mexicon toimipiste sijaitsee keskeisellä sijainnilla Monterreyssä, he pystyvät järjestämään ryhmäyttämisaktiviteetteja koko Meksikossa perinteisissä kohteissa, kuten Mexico Cityssä, Guadalajarassa, Monterreyssä, Pueblassa, Can-Cunissa ja nousussa olevissa kohteissa, kuten Zacatecas, Queretaro ja San Luis Potosi. 

Jos haluat järjestää seuraavan yritys- tai ryhmäyttämistapahtumasi Meksikossa, ota yhteyttä Catalyst Mexicoon.

Catalyst Mexicon verkkosivut:  www.catalystmexico.com

Kyselyt erityisistä ryhmäyttämisaktiviteeteistä Meksikossa osoitteeseeninfo@catalystmexico.com