Catalyst Network
global air catalyst kazakhstan

Global Air

Alue: Kazakstan

Yhteyshenkilöt: Jamil Kasimov

www.catalystteambuilding.kz

Kazakstanissa Catalyst Team Building -tuotteita myy ja toimittaa Global Air, jonka toimipisteverkosto ulottuu koko Kazakstaniin.

Global Air on huippuluokan saapuvan turismin yritys Kazakstanissa, joka on tunnettu unohtumattomien matkojen järjestämisestä ja uskomattomian kotimaan yritysmatkojen järjestelystä tapaamisia, kannustinmatkoja, konferensseja ja tapahtumia varten. Kazakhstan Travel Associationin (KTA), European Business Associationin (Eurobak) ja Euromicin toimilupajäsen. Osana Catalyst Global -verkostoa, tarjoamme Catalyst Globalin taattua varmistettua laatua, erinomaisia tuotteita ja laajaa kokemusta järjestäessämme ja toimittaessamme ryhmäyttämisohjelmia yrityksille osana holistisia ohjelmiamme.

Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme täyden palvelun kokemuksen asiakkaillemme, joka vastaa heidän tarkkoja tarpeitaan. Tiimimme on täysin koulutettu ja noudattaa erinomaisen palvelun periaatettamme, oli kyse sitten ryhmäyttämisratkaisujen tarjoamisesta konferensseihin ja paikallisille yrityksille tai ryhmäyttämisaktiviteeteista osana yrityksen kotimaan MICE-tapahtumaa. Uskomme, että Catalystin ryhmäyttämisohjelman sisällyttäminen ohjelmaan, oli kyse sitten konferenssin jäänmurtajasta tai Go Team -aarrejahdista jossakin Kazakstanin tunnetuimmista paikoista, antaa lisäpotkua tiimin ryhmäytymiseen ja kokemuksellista oppimista retkeenne tai tapahtumaanne.

Ohjelmamme rikastuttavat ihmisten elämää sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla tehden kestävän vaikutuksen. Räätälöimme ratkaisut vastaamaan tiiminne ainutlaatuisia tarpeita ja toivottua lopputulosta, mukaan lukien konferenssien jäänmurtajat ja piristäjät, henkilökuntaa kehittävät aktiviteetit, kuten interaktiiviset liike-elämäpelit, luovat ja innovatiiviset ryhmäyttämisaktiviteetit ja monia muita.

Jos etsitte kattavaa MICE-ratkaisua Kazakstanissa, jossa ohjelmaan on sisällytetty maailmanlaajuisesti toimiviksi todistettuja ryhmäyttämisaktiviteetteja, ota yhteyttä ystävälliseen ja ammattitaitoiseen Global Air -tiimiin.