Catalyst Network
eagles catalyst france

Catalyst France

Alue: Ranska

Yhteyshenkilöt: Guy Bergeaud

www.catalystteambuilding.fr

Pariisissa sijaitsevalla Catalyst Francella on yksinoikeudella lisenssi tuottaa Catalystin tiimiaktiviteetteja ja konferenssiohjelmia Ranskassa. Pitkän kokemuksemme ja erinomaisen maineemme ansiosta tarjoamme asiakkaillemme ryhmäkokemuksia, joihin he voivat luottaa.

Leikkisät bisnessimulaatiomme, tunnelmankeventäjät ja teemoitetut pelit antavat ammattilaistiimeille mahdollisuuden valmistautua ja kouluttautua yhdessä yhden tavoitteen toteuttamiseen: parannettuun ryhmäsuoritukseen. Luomme älykkäitä ja kokeilevia koulutusalustoja, joiden avulla löydetään tehokkaat työtavat ja tarkastellaan yrityksen keskeisiä teemoja.

Omaperäiset ja muista erottuvat ohjelmamme ovat ihanteellisia kaikenlaisiin tapahtumiin, koosta riippumatta: seminaareihin, kokouksiin, konferensseihin ja gaalaillallisiin.

Musiikki, luovuus, interaktiivisuus, oivallukset, draama ja kestävä kehitys ovat yleisiä viitekehyksiä ainutlaatuisille tiiminrakennustehtävillemme.

Yhdistämällä Catalystin konferenssiohjelman meidän valmennus- ja koulutuskokemukseemme tuottaa monille vakavaraisille yrityksille vahvaa oppimista ja tuottoa sijoitukselle.

Olemme hyvin liikkuvaisia ja voimme tuottaa tapahtumia Ranskassa etelästä pohjoiseen, ryhmäkokojen vaihdellessa kymmenestä useisiin tuhansiin osanottajiin. Catalyst France on joustava ja muokattavissa erityistarpeisiin ja -toiveisiin.

Catalyst Francen taustalla on Eagles Flight France.