Catalyst Network
Catalyst Bulgaria

GEA Events

Alue: Bulgaria

Yhteyshenkilöt: Galina Gorova, Iliana Dimitrova

www.catalystteambuilding.bg

Sofiassa päämajaansa pitävällä GEA Eventsillä on yksinoikeuslisenssi tuottaa laajaa valikoimaa Catalystin tiiminrakennustapahtumia Bulgariassa.

Pääkonttoristamme Sofiasta suunnittelemme yritystapahtumia, jotka inspiroivat, motivoivat ja kehittävät tiimejä.

Kiinnostavien bisnessimulaatioiden kautta autamme asiakkaitamme kehittämään yrityksen tärkeintä pääomaa, nimittäin henkilöresurssia! Tavoitteenamme on rohkaista luovuutta ja sitoutumista jokapäiväisessä työssämme.

Olemme vakuuttuneita siitä, että tyytyväiset tiimit toimivat hyvin yhdessä, ja niillä on selkeä etumatka muihin nähden missä tahansa kilpailutilanteessa.

Kumppanuus Catalyst Globalin kanssa varmistaa, että meillä on hyvät resurssit ja paljon uusia ideoita. Laatu on keskeistä kaikessa toiminnassamme. Yhteistyö globaalin tiimiyttämis-ammattilaisverkoston kanssa mahdollistaa meille ainutlaatuisten konferenssitapahtumien ja interaktiivisten tunnelmaa keventävien tehtävien tuottamisen, mistä meillä onkin jo menestyksekästä kokemusta monien johtavien kansainvälisten yritysten kanssa.

Tarjoamme valmiita kokousohjelmia tai räätälöimme kokonaan oman, perustuen tiimisi erityistarpeisiin ja tavoitteisiin. Ryhmähengen ja tiimiyttämisen kehitystoiveet voidaan valita sopien tiettyyn yrityksen kontekstiin. Ne voivat olla luovia tai dynaamisia, kilpailuhenkisiä tai yhteistyössä tehtäviä. Niissä voidaan rohkaista tiettyjä bisnestaitoja, ne voivat tuoda energiaa kokouksiin tai olla vain hauskoja seikkailuja.

Olemme hyvin liikkuvaisia, joten voimme fasilitoida tapahtuman missä tahansa hotellissa tai konferenssitilassa, sisällä tai ulkona, minkä tahansa kokoiselle ryhmälle.

Haluatko keskittyä verkostoitumiseen, strategiseen suunnitteluun, viestintään, prosessien parantamiseen, asiakassuhteiden hallintaan tai yrityksen yhteiskuntavastuuseen? Meiltä löytyy sopiva paketti yrityksen vision toteuttamiseen - www.geaevents.com