Catalyst Network
Catalyst UAE Biz Group

biz-events

Alue: Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Bahrain, Egypti

Yhteyshenkilöt: Hazel Jackson, Matt Jenison

teambuilding.bizgroup.ae

biz-events on Catalyst Globalin Lähi-idän tapahtumatuottajakumppani, joka toimii kautta Yhdistyneen Arabiemiraatin. Toimistot sijaitsevat Dubaissa, Abu Dhabissa Qatarissa ja Egyptissä.

biz-events tarjoaa yrityksille tiiminmotivointitapahtumia kautta Yhdistyneen Arabiemiraatin ja se toimii koko maassa ja Lähi-idän alueella Catalystin edustajana vastaten luovista ratkaisuista.

Pääkonttori on Dubaissa, mutta tapahtumia ei järjestetä pelkästään Yhdistyneiden Emiraattien alueella, vaan kaikkialla Lähi-idässä. Laaja tapahtumapaikkaverkosto takaa tehokkuuden ja laadun tapahtumajärjestelyjen tuottamisessa. Toimistot sijaitsevat myös:

  • Abu Dhabissa
  • Qatarissa
  • Egyptissä

biz-eventin tiimi voi toteuttaa tiimiyttämispelejä ja tunnelmaa keventäviä tutustumistapahtumia missä tahansa konferenssipaikassa - ellei valinta osu ulkotapahtumaan, jolloin voidaan kokea mitä upeaa Yhdistyneillä Emiraateilla onkaan tarjottavana.

Lisätietoja meistä www.biz-events.com täältä.

Dubai

Dubaissa yhdistyvät hiekkadyynit, Lähi-idän kulttuuri ja eteenpäin katsova ajattelutapa, ja se sopii loistavasti seuraavan tiimiyttämiskonferenssin pitopaikaksi. Dubai on loistava paikka yritystapahtumille: Persianlahden upeat hiekkarannat ja autiomaa luovat upeat puitteet.

Dubai on globaalisti ajatellen strateginen keskus, jossa on runsaasti hyvin varusteltuja ja korkealuokkaisia konferenssipaikkoja. Kun halutaan saada henkilöstön suoritukseen positiivista vaikutusta, biz-eventsillä on yli 60 erilaista tiiminrakennusohjelmaa tarjottavana. Niistä löytyy sopiva jokaiselle yritykselle, niin ryhmäkoon kuin vaatimustenkin puolesta.

Abu Dhabi

Abu Dhabissa yritykset, joiden fokus on maailman parhaissa toimintatavoissa, ovat yhä enenevässä määrin alkaneet nähdä ammattimaisen tiiminrakennustoiminnan vaikutuksen henkilöstön suoritukseen ja asenteeseen. Yhdistyneen Arabiemiraatin pääkaupunki on arabimaailmassa tärkeä kohde ja siellä onkin useita laadukkaita konferenssitiloja. Biz-events osoitti sitoutumista Abu Dhabissa sijaitseviin yrityksiin avaamalla toimiston kaupungissa vuonna 2012.

Qatar

Toimisto sijaitsee Dohassa ja tarjoaa jännittäviä yrityksille sopivia motivaatiotapahtumia kaikkialla Qatarin alueella.
Maryam Al Beshri, biz-events Qatarin johtaja ja Creative Careers Consultancyn perustajajäsen on qatarilainen. Laaja valikoimamme konferenssin energiaa tuottavia ohjelmia, tutustumisaktiviteetteja, tiimipelejä ja -aktiviteetteja sopii räätälöitäväksi kaikkiin ryhmäkokoihin ja yrityksen tavoitteisiin. Qatar on nopeasti kasvava bisneskeskus arabimaailmassa, jossa on useita hyvin varustettuja konferenssitiloja.

biz-events Qatar voi toteuttaa tiimiyttämispelejä ja tunnelmaa keventäviä tapahtumia missä tahansa konferenssipaikassa, ellei valinta osu ulkotapahtumaan, jolloin voidaan kokea mitä upeaa Qatarilla ja Catalystillä on tarjottavana.

Egypti

Toimisto sijaitsee Kairossa ja tarjoaa jännittäviä yrityksille sopivia motivaatiotapahtumia kaikkialla Egyptin alueella.

Egypti on ihanteellinen paikka seuraavalle konferenssillenne, kun haluatte kohottaa tiiminsisäistä ryhmähenkeä. Egyptissä Niilin ja Välimeren ihmeet ovat elävästi läsnä ja se sopii hyvin yritystapahtumien näyttämöksi. Tuskin mikään on maailmassa yhtä ikonista kuin Gizan pyramidit.

Egypti on upea kulttuurikohde, jossa on useita erinomaisia konferenssitiloja ja maailmankuuluja paikkoja nähtävänä ja asioita koettavana.