Catalyst Network
Be challenged catalyst australia

BeChallenged

Alue: Australia

Yhteyshenkilöt: Oliver Sheer, Kingsley Seale

www.catalystteambuilding.com.au

Catalystin yksinoikeuslisenssillä Australiassa toimiva BeChallenged tarjoaa Catalystin tiiminrakennusaktiviteetteja Sydneyssä, Melbournessa, Perthissä, Brisbanessa ja ympäri Australian mantereen.

Me BeChallengedissä uskomme, että tiimityö, tehokas kommunikointi ja hyvä johtajuus ovat tehokkaan tiimin perusta. Haluamme suunnitella tiiminrakennusaktiviteetteja, -ohjelmia ja -harjoituksia, jotka räätälöidään asiakkaiden erityistavoitteiden mukaan. Siten varmistamme positiivisen ja palkitsevan oppimiskokemuksen ja tapahtuman, jonka vaikutus hyödyttää työpaikkaa pitkään.

Meillä on kaikkea mitä tarvitaan: hauskanpito-ohjelmia, luovia tiimiyttämistapahtumia, liiketoimintaan keskittyviä tai yhteiskuntavastuun huomioivia ohjelmia, iltatapahtumia, työpajoja ja tunnelman keventäjiä.

BeChallengedin tiimiyttämisohjelmat on suunniteltu tarkoin, jotta niistä opitaan, ne piristävät ja samalla pidetään hauskaa konferenssissa, seminaarissa tai virkistyspäivätapahtumassa. Nämä ohjelmat edistävät ryhmän yhteenkuuluvuutta ja verkostoitumista, parantavat viestintää ja lisäävät uusien taitojen oppimista. Konferenssin piristysruiskeena käytettävät ohjelmanumerot järjestetään ammattimaisesti ja ne tuotetaan 100-prosenttisella tyytyväisyystakuulla.

Tiimillämme on melkoisen kattava määrä kokemusta, taitoja, tietoa ja ymmärrystä tiimityöstä ja siitä, miten käytöksen muuttaminen voi suoraan vaikuttaa työsuoritukseen. Rakastamme työtämme ja olemme sitoutuneet varmistamaan, että seuraava yhteishengen kehittämistapahtumanne on nautittava, haastava ja rakentava.