Catalyst Network
catalyst chile antawaya

Antawaya

Alue: Chile

Yhteyshenkilöt: Alfonso Canales

www.catalystchile.cl

Chilessä Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita myy ja toimittaa yksinoikeudella Antawaya Group, Chilen johtava koulutus- ja ryhmäyttämisyritys.

Antawaya Group aloitti toimintansa joulukuussa 2011, kun tapahtumiin ja ulkoilma-aktiviteetteihin keskittyvä Antawaya Outdoor Leadership Center luotiin. Myöhemmin, vuonna 2014, Antawaya kehitti konsultointiryhmän, UHC Capacitan, jonka pääkonttori sijaitsee Santiagossa. Tämän ryhmän tarkoituksena oli keskittyä johtajuuteen, tiimityöhön ja tehokkaisiin kommunikaatiotaitoihin tavoitteenaan saada aikaan kestäviä muutoksia yrityksissä viihdyttävällä ja tehokkaalla tavalla. Antawaya Group pitää suurimpana voimavaranaan ihmisiä, jotka muodostavat heidän tiiminsä – ei ihme, että heidät tunnetaan alalla työhönsä intohimolla suhtautuvista, taitavista tekijöistä!

Antawaya Groupin tavoitteena on saada aikaan muutosta ja rikastuttaa ihmisten elämää sekä henkilökohtaisella tasolla että työssä ryhmäyttämisen, koulutuksen ja kokemuksellisen oppimisen kautta kaupunkitoimitiloissaan, ulkoilmakoulutuskeskuksessaan tai teidän konferenssitiloissanne tai toimistossanne. Antawaya pystyy räätälöimään ratkaisun, joka soveltuu tiiminne ainutlaatuisiin tarpeisiin ja haluttuihin tuloksiin, kuten henkilökunnan kehitykseen, muutosjohtamiseen, verkostoitumiseen, strategiseen suunnitteluun, kommunikaatioon, prosessikehitykseen, asiakassuhteiden hallintaan tai CSR:ään. Osana Catalyst Globalin verkostoa, Antawaya tarjoaa Catalyst Globalin takuun korkealuokkaisesta laadunvarmistuksesta, tuotteen erinomaisuudesta ja kattavasta kokemuksesta yritystapahtumien ja ryhmäyttämistuotteiden järjestämisessä ja toimittamisessa.