Catalyst Network
agency synergy catalyst tunisia

Agence Synergy

Alue: Tunisia, Marokko

Yhteyshenkilöt: Ghazi Cheikhrouhou, Mariem Kastally, Raouf Baktache

www.catalystteambuilding.tn

Agence Synergyllä, johtavalla keskeisellä paikalla Tunisiassa sijaitsevalla ryhmäyttämis- ja tapahtumayrityksellä, on yksinoikeus Catalystin ryhmäyttämistuotteiden toimittamisessa koko Tunisiassa.

Vuonna 2010 perustettu Agence Synergy tarjoaa ammattitaidolla räätälöityjä kannustimia, kokouksia & tapahtumia sekä ryhmäyttämisratkaisuja yritysasiakkaille Tunisiassa ja laajemmalti. Agence Synergy on tullut tunnetuksi osaamisestaan kohdennettujen tulosten toimittamisessa erilaisilla aloilla, kuten tapahtumasuunnittelussa, kokoontumisten järjestelyssä, kannustinmatkoissa, palkkio-ohjelmissa, tuotelanseerauksissa ja kokousten hallinnoinnissa. Agence Synergy on saanut vankan maineen luotettavana, luovana ja rehellisesti toimivana tiiminne jatkeena. Näin he ovat ansainneet ja pitävät yllä asiakkaiden luottamusta, joten nykyään he voivat olla ylpeitä toistuvasti heidän palvelujaan käyttävien asiakkaiden prosentuaalisesta määrästä, joka on vailla vertaansa.

Agence Synergyn hyvin koulutettu ja kokenut tiimi pitää kiinni ydinvisiostaan: “olla alan paras, olla hauskaa työseuraa ja olla asiakkaan arvokkain liittolainen”. He keräävät kokemuksia ja näkökulmia kaikilta maahan suuntautuvan turismin sektoreilta, minkä vuoksi he pystyvät tarjoamaan asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua aina myynnin hetkestä järjestelyihin ja palvelujen toimitukseen. He luovat poikkeuksellisia kokemuksia, jotka innostavat asiakkaita auttaen heitä saavuttamaan erinomaisia tuloksia liiketoiminnassaan.

Agence Synergy pyrkii auttamaan yrityksiä ymmärtämään, että heidän menestyksensä on riippuvainen työntekijöidensä, yhteistyökumppaniensa ja asiakkaidensa innoittamisesta kasvattamalla suorituskykyä. Tämä uskomus mielessään he räätälöivät oikean ryhmäyttämisratkaisun, joka täyttää asiakkaan tarpeet varmistaen, että jokainen ryhmäyttämiskokemus takaa kestäviä muutoksia yksilöille ja organisaatioille.

Etsit sitten ryhmäyttämisaktiviteettia luodaksesi tiimillesi hauskan, ikimuistoisen kokemuksen seuraavan konferenssinne, tapahtumanne tai tuotelanseerauksenne yhteydessä, tai innostaaksesi tiimiäsi tavoittamaan tiettyjä yrityksen tavoitteita ja arvoja ryhmäyttämiskokemuksen avulla, Agence Synergyn tiimi on käytettävissä, jotta voitte kehittää ratkaisun, joka sopii parhaiten yksilöidenne, tiiminne ja yrityksenne tarpeisiin.