Catalyst Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikassa

Yhteistyötä ja hyvien toimintatapojen jakamista, joilla Catalystin ryhmäyttämistuotteet saavat aikaan muutosta organisaatioissa ympäri Amerikoiden.

Antawaya

Alue: Chile

Chilessä Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita myy ja toimittaa yksinoikeudella Antawaya Group, Chilen johtava koulutus- ja ryhmäyttämisyritys.

Lue lisää

Catalyst Mexico

Alue: Meksiko

Catalyst Mexico, jonka toimipiste sijaitsee Monterreyssä, on omistautunut tarjoamaan Meksikon parhaita ryhmäyttämisohjelmia ja yritystapahtumia.

Lue lisää

Conquistar

Alue: Brasilia

Conquistar on kokenut ja luotettu ryhmäyttämisyritys ja Catalystin edustaja Brasiliassa yksinoikeudella. Vuodesta 1999 lähtien Conquistar on kouluttanut noin 40 000 ihmistä eri aloilta, kuten talous-, auto-, logistiikka-, teollisuus ja lääketeollisuusaloilta. Monet aktiviteeteistamme on järjestetty suurille yrityksille, sekä kotimaisille että ulkomaisille, ja ohjelmia on järjestetty englanniksi, espanjaksi ja saksaksi.

Lue lisää

D&I Business Support Services (D&I)

Alue: Karibian Alankomaat

D&I Business Support Services (D&I) on Catalyst Teambuilding kumppani Karibian Alankomaissa. Keskeisellä paikalla sijaitsevan toimiston ansiosta he kykenevät tarjoamaan ryhmäyttämisaktiviteetteja koko Karibian alueelle kustannustehokkaasti.

Lue lisää

Emely Tours

Alue: Dominican Republic

Emely Tours, 40-vuotias perheyritys, on omistautunut tarjoamaan parhaita ryhmäyttämisohjelmia ja yritystapahtumia Dominikaanisessa tasavallassa.

Lue lisää

Eventology

Alue: Kanada

Eventology on Catalyst Teambuildingin yksinoikeudet Kanadassa omaava kumppani. Vancouverissa, Brittiläisessä Kolumbiassa sijaitsevalta pääkonttoriltamme toimitamme luovia, motivoivia ja opettavaisia ryhmäyttämiskokemuksia läpi koko maan – vastaavaa ei ole koskaan ennen nähty Kanadassa. Otetaan esimerkiksi Go Team: nopeatempoinen, teknisesti edistynyt tiimiseikkailupolku, joka perustuu älypuhelimiin ja tabletteihin, ja jonka voi järjestää missä tahansa Kanadan kaukaisessa kolkassa tai kaupunkisijainnissa.

Lue lisää

Kadoma Outdoors

Alue: Kolumbia

Kadoma Outdoors, jonka päätoimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Bogotassa, on omistautunut tarjoamaan parhaita ryhmäyttämisohjelmia ja yritystapahtumia koko Kolumbian alueelle.

Lue lisää

Play with a Purpose

Alue: Yhdysvallat

Catalyst Teambuildingin ohjelmia Yhdysvalloissa luo ja järjestää hyvät kontaktit omaava kumppanimme Play with a Purpose.

Lue lisää

PREMIO Team Building

Alue: Costa Rica, Panama

Costa Ricassa ja Panamassa Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita myy ja toimittaa yksinoikeudella PREMIO Team building.

Lue lisää

TeamBonding

Alue: USA

Catalystin ryhmäyttämisohjelmia myy ja toimittaa Yhdysvalloissa TeamBonding, Yhdysvaltain johtava ryhmäyttämisyritys.

Lue lisää

Catalyst Network