Catalyst Network

Catalyst Afrikka & Lähi-Itä

Yhdessä työskentelyä Catalystin ryhmäyttämistuotteiden toimittamiseksi asiakkaille Afrikassa ja Lähi-Idässä

Agence Synergy

Alue: Tunisia, Marokko

Agence Synergyllä, johtavalla keskeisellä paikalla Tunisiassa sijaitsevalla ryhmäyttämis- ja tapahtumayrityksellä, on yksinoikeus Catalystin ryhmäyttämistuotteiden toimittamisessa koko Tunisiassa.

Lue lisää

biz-events

Alue: Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Bahrain, Egypti

biz-events on Catalyst Globalin Lähi-idän tapahtumatuottajakumppani, joka toimii kautta Yhdistyneen Arabiemiraatin. Toimistot sijaitsevat Dubaissa, Abu Dhabissa Qatarissa ja Egyptissä.

Lue lisää

Challenge Group

Alue: Israel

Challenge Group on kattava israelilainen ryhmäyttämis- ja koulutusyritys. Challenge Groupin pääkonttori sijaitsee Tel-Avivissa, joten keskeisellä paikalla sijaitseva yritys tarjoaa hauskoja, motivoivia ryhmäyttämisaktiviteetteja koko Israelissa.

Lue lisää

Dream Team Catalyst

Alue: Etelä-Afrikka

Dream Team Catalyst on Catalystin virallinen tapahtumajärjestäjä kaikkialla Afrikassa ja sen toimistot sijaitsevat Johannesburgissa, Kapkaupungissa, KwaZulu-Natalissa ja itäisellä Capen niemimaalla.

Lue lisää

Mare Motivasyon

Alue: Turkki

Mare Motivasyon tuottaa Catalystin ohjelmat yksinoikeudella Turkissa. Toimisto sijaitsee keskeisesti Istanbulissa, josta käsin se palvelee molempia Bosporin puolia, Antalyaa ja koko Turkkia tuottaen laadukkaita tiiminrakennusohjelmia.

Lue lisää

Stawi Advisory

Alue: Kenia

Stawi Advisory pitää hallussaan Catalystin ryhmäyttämisohjelmien ja kokemuksellisten bisnespelien yksinomaista lisenssiä Keniassa

Lue lisää

Catalyst Network