Catalyst Aasia

Positiivia muutoksia yksilö- ja organisaatiotasolla koko Aasian ja Tyynenmeren alueella Catalystin koulutus- ja tiimikehitysohjelmilla.

Asia Ability

Alue: Singapore, Malesia, Thaimaa, Vietnam

Asia Ability on toinen kahdesta Catalystin virallisesta Kaakkois-Aasian kumppanista, jotka toteuttavat tiimiyttämisaktiviteetteja. Tapahtumia järjestetään säännöllisesti Malesiassa, Singaporessa, Thaimaassa, Filippiineillä, Indonesiassa ja Vietnamissa.

Lue lisää

BeChallenged

Alue: Australia

Catalystin yksinoikeuslisenssillä Australiassa toimiva BeChallenged tarjoaa Catalystin tiiminrakennusaktiviteetteja Sydneyssä, Melbournessa, Perthissä, Brisbanessa ja ympäri Australian mantereen.

Lue lisää

Catalyst Vietnam

Alue: Vietnam

Vietnamissa Catalyst Globalin ryhmäyttämistuotteita myy ja toimittaa yksinoikeudella Rubik Asia.

Lue lisää

Counselage

Alue: Nepali

Vuonna 2012 perustettu Counselage on Nepalin johtava koulutusyritys ja Catalystin ryhmäyttämisaktiviteettien yksinomaisen lisenssin haltija Nepalissa.

Lue lisää

d'frens

Alue: Intia

d’frens Consulting on Intian eksklusiivisen Catalyst-lisenssin haltija. Yrityksellä on toimistot ja henkilökuntaa Bangaloressa, Mumbaissa, Delhissä ja Goalla ja se tarjoaa yllin kyllin innovatiivisia ryhmäyttämistapahtumia koko maassa ja nauttii jo nyt tunnustusta johtavana tekijänä tällä nousevalla ja dynaamisella markkina-alueella.

Lue lisää

Global Air

Alue: Kazakstan

Kazakstanissa Catalyst Team Building -tuotteita myy ja toimittaa Global Air, jonka toimipisteverkosto ulottuu koko Kazakstaniin.

Lue lisää

KITA

Alue: Indonesia

Catalyst Team Buildingin tuotteita Indonesiassa myy ja toteuttaa yksinoikeudella KITA, johtava ryhmäyttämis- ja koulutusyritys, joka toimii Indonesian Jakartalta käsin.

Lue lisää

Team Building Asia

Alue: Hong Kong, Macao, Shanghai

Hong Kongissa, Macaossa, Singaporessa ja Shanghaissa konttoriaan pitävä Team Building Asia on toinen Catalystin ohjelmia tuottava yritys Kaakkois-Aasiassa.

Lue lisää

Team Up Events

Alue: Uusi-Seelanti

“Haasta, inspiroidu ja saavuta” -mottoa noudattava Team Up Events tarjoaa laajan valikoiman yritys- ja yhteisötapahtumapalveluita koko Uudessa-Seelannissa.

Lue lisää

Work Happiness Japan

Alue: Japani

Work Happiness Japan on erikoistunut yritysten ryhmäyttämiseen, organisaation uudistuksiin, konsultointiin, johtamiskoulutuksiin, uusien työntekijöiden koulutusseminaareihin ja ryhmäyttämiseen konferensseissa & tapahtumissa.

Lue lisää

Catalyst Network