Viinitietäjä

Maistelua ja miksailuja tiimikisana

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Osaatko erottaa Bordeauxin, Burgundin ja Riojan viinit toisistaan etikettiä katsomatta? Pystytkö tunnistamaan viinin sen sisältämistä mustaherukan, suklaan, mintun tai hillottujen luumujen vivahteista?

Pidätpä itseäsi asiantuntijana tai vain perusviininjuojana, Viinitietäjä on sinua varten. Löydät viinin kielen, opit maistelun ja sekoittamisen tekniikkaa ja lopuksi kokeilet taitojasi. Asiantuntijoiden johdolla tehdyn viinien maailmaan tutustumisen jälkeen tiimit saavat maistella kaikkea huippuviineistä mehumaisiin halpiksiin. Sommelierin salaisuudet paljastetaan, kun osallistujat oppivat käyttämään alan termejä ja maistavat maailman viinejä.

Sitten tulee haaste. Tiimejä pyydetään silmät sidottuina arvaamaan muutaman viinin alkuperämaa, rypälelajike, vuosikerta ja hintataso. Uusien kykyjensä avulla osallistujat hämmästellen tunnistavat taitavasti viinejä. Sen jälkeen kerrotaan sekoittamisesta ja osallistujat voivat luoda oman ainutlaatuisen huippuviinisekoituksensa. Tuotokset esitellään muille käyttäen viinialan termejä ja saaden asiantuntijoilta kiitosta.

Voittoisa joukkue palkitaan viinikirjalla ja Viinimestarin arvonimi myönnetään sille, jonka viiniharrastuneisuus on kokonaisvaltaisimmin tullut esiin.

Kilpailuhenkinen, rento ja hauska Viinitietäjä on mahtava tunnelmankeventäjä, sopiva myös illallisen tai iltatilaisuuden lisäohjelmaksi. Maistuu myös hyvältä!

Hyötyä ja tuloksia

Kilpailuhenkinen, rento ja huippuhauska Viinitietäjä on täydellinen lämmittelyharjoitus tai ohjelmanumero päivälliselle tai iltakokoontumiselle. Lisäksi se jättää jälkeensä myös hyvän maun!

Request a Quote