Viimeiseen Pisaraan

Kuka on mehumatti verraton?

1 - 2 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
24 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Kaikki tietävät, että paras smoothie syntyy tuoreista ja parhaista aineksista. Sama pätee yrityksiin. Tarvitaan oikea sekoitus parhaita ihmisiä, sellaisia, jotka työskentelevät hyvin yhdessä luoden uusia lähestymistapoja, uusia ideoita ja lisäarvoa asiakkailleen. Viimeiseen Pisaraan on nopetempoinen bisneskokemus, joka testaa verkostoitumis- ja viestintätaitoja samalla antaen paljon mahdollisuuksia hauskanpitoon ja nauruun. Tällä yhdistelmällä saat terveellisen annoksen energiaa ja tarmoa mihin tahansa tapahtumaasi!

Hyötyä ja tuloksia

Kukin joukkue edustaa globaalin smoothie-yrityksen eri osastoja. Haasteena ovat logistiikka, kansainvälisten toimitusten järjestäminen ja ennakkosuunnittelu tiukkojen aikataulujen alla. Vain säilyttämällä yhteisen tavoitteen projektia hallittaessa voi jokainen osasto löytää oikeat ainesosat tehtävän päätteeksi ja varmistaa, että heidän smoothiensa ovat juuri niin hyviä kuin etiketti kertoo.

CSR-ideoita

Viimeiseen Pisaraan visioi yrityksen kansainvälistä yhteistyötä. Tehtävän ensimmäinen osa esittää monimutkaisia jakelutiekysymyksiä, jotka tulee ratkaista. Tämä on tehtävän oleellisin osa, joka voidaan räätälöidä osoittamaan, miten joukkueet voivat vähentää hiilijalanjälkeään toimiessaan menestyksekkäästi yhdessä.

Etsimme seuraavaa askelta viedä yritystämme eteenpäin. Tärkeässä roolissa on juurruttaa erilaista ajattelutapaa ja aikaansaada muutosta toimintakulttuurissa. Päätimme tehdä tämän kokoamalla joukon arvoja, jotka pyrimme juurruttamaan organisaatioon. Tavoite täyttyi täydellisesti. Tapahtuma oli uskomattoman onnistunut.

Anthony Sutcliffe, Managing Director
Home Retail Group in Asia

Request a Quote