Urbaanisirkus

Tempuntekotaitoja tiimityönä

1 - 4 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
30 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Tässä tulee sirkus, jossa on asennetta—tähtinä organisaationne ihmiset! Urbaanisirkuksen aluksi sirkusammattilaiset esittävät shown, joka on sekä kiehtova että viihdyttävä. Kun avausesitys päättyy, sirkustirehtööri ilmoittaa yleisölle, että kaikki katsojat pääsevät tuota pikaa itsekin esittämään äsken näkemiään temppuja. Yleisö, josta tulee esiintyjiä, jaetaan joukkueisiin. Heille opetetaan muun muassa jongleerausta, diabloa, lautasten pyörittelyä ja rola-bolaa. Kun koulutus on päättynyt, joukkueet esittävät uudet taitonsa sirkustirehtöörille. Urbaanisirkus keskittyy joukkueisiin. Sen tarkoitus on auttaa ja tukea toisia yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Täynnä adrenaliinia oleva erilainen tapahtuma on todella hauska ja se inspiroi osallistujia ylittämään omat rajansa ja odotuksensa.

Hyötyä ja tuloksia

Tiimiin keskittyvässä Urbaanisirkuksessa on kyse ennen kaikkea muiden auttamisesta ja tukemisesta tavoitteiden saavuttamiseksi. Tämä adrenaliinipitoinen, erittäin hauska ja hyvin erilainen tapahtuma innoittaa osallistujia ylittämään omat ja yhteiset odotukset siitä, mitä he kuvittelivat voivansa saavuttaa.

Energinen, mukaansa tempaava aktiviteetti, joka kasvatti yksilöiden itseluottamusta. Erinomaisen osaamisen saavuttaminen missä tahansa asiassa vaatii sitä, että perustaidot opetellaan huolella, harjoitteluun omistaudutaan ja omaan kykyyn oppia uusia taitoja luotetaan. Fantastinen vertauskuva yritystoiminnan rakentamiselle.

Nestle

Request a Quote