Ukulele Soikoon!

Havaijilaisen musiikin taikaa!

30 minuuttia - 1 tunti
Sisällä
Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Ukulele Soikoon! on aivan uusi elämys joka valjastaa monien ukulelien raa’an voiman tuomalla ihmiset yhteen, vapauttamalla stressiä ja synnyttämällä havaijilaistyylistä taikaa alle tunnissa.

Ukulele Soikoon! on edullinen ja joustava, ja se on hyvin helppo sijoittaa konferenssin aikatauluun. Se on fantastinen työkalu kokouksen avaamiseen, tai tauon jälkeisen energiatason kohottamiseen. Energisoiva jäänmurtaja ja ryhmähengen nostattaja samassa paketissa.

Ukulele on kokenut uuden tulemisen esimerkiksi Englannissa, kiitos sellaisten ryhmien kuin Ukulele Orchestra of Great Britain, ja tämä helposti opittava soitin levittää hymyä kaikkialla maailmassa. Opittuasi muutaman soinnun ukulelella siitä tulee todellinen karaokelaite, iPod joka ei vaadi latausta, sekä avain ihan uuteen hauskuuden ja supertähteyden maailmaan.

Kahden karismaattisen ukulele-mestarin opettamana osallistujat oppivat sointuja, vinkkejä ja rutiineja, joiden avulla he pian soittavat tunnettuja klassisen musiikin, rockin ja punkin sävelmiä. Kokemuksen loppuhuipennuksena havaijilaiskappaleen tulkinta lauluineen, tanssineen ja perinteisine leineen. Puoli tuntia tätä energisoivaa ja palkitsevaa kokemusta ja osallistujat voivat todistaa, että he ’pystyvät siihen’ ja jäävät koukkuun maailman iloisimpaan soittimeen!

Osallistujille voidaan tarjota mukaan oma erikoisbrändätty ukulele.

Hyötyä ja tuloksia

Musiikki lievittää tunnetusti stressiä, virkistää ja luo yhteishenkeä. Ukulele Soikoon saa aikaan juuri tämän vaikutuksen hauskan ja iloisen soittimen, ukulelen avulla. Osanottajat hämmästyvät siitä, mitä he voivaqt saavuttaa alle tunnissa. Tämä tapahtuma saa aikaan vahvan henkilökohtaisen saavutuksen tunteen. Tämän energisen ja palkitsevan kokemuksen jälkeen osanottajat ovat todistaneet pystyvyytensä ja jäävät koukkuun maailman iloisimpaan soittimeen. Halutessaan osanottajat voivat saada mukaansa ikioman, nimikoidun ukulelen.

Request a Quote