Tuben Rapinat!

Youtube-versiointia joukkuevoimin

1 - 4 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
30 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Toimintaseikkailu hyödyntää Youtuben voimaa ja muokkaa sitä joustavassa tiimiyttämiskontekstissa. Youtubessa on nähtävillä monia hätkähdyttävän upeita todisteita siitä, mitä saavutetaan, kun yksilöt toimivat yhdessä. Veikaten voitat! –harjoitus antaa joukkueille mahdollisuuden valita haastevalikoista mieleisensä. Sen jälkeen he etsivät ’action’-klipeistä toteuttamiskelpoisia pätkiä, ja valitsevat niistä omansa, joita lähtevät koettamaan mahdollisimman tiukalla tsempillä, tavoitteena tehdä pohjat ja ylittää kirkkaasti videolta katsottu mallisuoritus. Jännitystä ja riskimomenttia lisää vielä joukkueiden vedonlyönti omista suorituksistaan! Jos saavuttaa menestyskriteerit annetussa aikarajassa, tuplaa vetonsa. Jos epäonnistuu, ei vain menetä aikaa ja sijoitettua vaivannäköä, vaan menettää myös alkuperäisen sijoituksen. Onnea yritykseen!

Hyötyä ja tuloksia

Tuben rapinoissa tiimien on opittava työskentelemään yhdessä tehokkaasti tunnistaen yksilöiden vahvuudet ja hyödyntäen niitä. Yhteisten kykyjen arvioinnissa on oltava realistisia, pelitaktiikkaa on pohdittava uudelleen jokaisen valitun haasteen kohdalla. Lopullisia voittajia ovat ne tiimit, jotka arvioivat kykynsä oikein, oppivat keskittämään energiansa ja hallitsemaan resurssejaan tehokkaasti.

CSR-ideoita

Lisämerkitystä tälle aktiviteetille: saavutettua pistettä kohti yritys lahjoittaa summan rahaa. Näin se toimii:

Joukkueet saavat tähdenkuvat jokaisen haasteen suorituksen perusteella. Kaikki joukkueet laskevat tähtensä kilpailun lopuksi: voittajajoukkue palkitaan ja saa raikuvat aplodit. Yrityksen edustaja ilmoittaa, että kaikki kilpailussa saadut tähdet lasketaan käteisarvoksi, esimerkiksi suhteessa yksi tähti = 1 €. Paikalla on useita pleksilasisia postilaatikoita, jotka edustavat niitä hyväntekeväisyysjärjestöjä, joita yrityksenne on päättänyt tukea. Joukkueet jakavat tähdet tasan joukkueen jäsenten kesken. Kaikkia osallistujia rohkaistaan ilmoittamaan tukemistaan hyväntekeväisyyskohteista.

Tuben rapinat opetti meille kuinka tärkeää on katsella asioita myös toisten näkökulamsta, olla realistinen omien kykyjen suhteen ja arvostaa sitä, että toisten tapa tehdä asioita saattaa olla mahtava ratkaisu! Opetti meidät kuuntelemaan toisiamme enemmän.

InterContinental Hotel Group

Request a Quote