The Tree of Life

Muutoksen, monimuotoisuuden ja kumppanuuden peli

3 - 4 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
120 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Elämänpuu on simulaatiopeli muutoksesta, monimuotoisuudesta ja kumppanuudesta. Sen tarkoituksena on vaalia myönteistä muutosta ja se toimii innovatiivisena ja käytännöllisenä tapana kertoa yrityksen tehtävästä ja arvoista.

Juoni kertoo evoluutiosta: pelaaja aloittavat yksinkertaisena eliönä, jota kutsutaan nimellä LUCA (Last Universal Common Ancestor). LUCAt asuvat dynaamisessa ekosysteemissä, jossa kaikkien eliöiden on tehtävä yhteistyötä pitääkseen ekosysteemiä yllä ja selvitäkseen. Tässä onnistuakseen heidän on suunniteltava joustava strategia, joka mukautuu dynaamisen ympäristön moniin muutoksiin. Kilpailevia ekosysteemejä on useita, ja ne voivat tehdä myös yhteistyötä keskenään saadakseen niitä niukkoja resursseja, joita tarvitaan eliön evoluutioon.

Hyötyä ja tuloksia

Elämänpuu on erittäin mukaansatempaava peli, joka saa ryhmässä aikaan myönteisen ja dynaamisen ilmapiirin. Osanottajien on opittava tekemään yhteistyötä jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä. Koska ympäristö muuttuu jatkuvasti odottamattomasti, osanottajien on hyödynnettävä tehokasta kommunikaatiota, strategista ajattelua sekä joustavaa suunnittelua saavuttaakseen optimaalisen suorituksen. Tämä haastaa pois karsina-ajattelusta ja vaatii yhteistyötä tiimien välillä, jotta menestyminen ja selviytyminen on mahdollista.

Yksi tälle pelille ominaisista piirteistä on se, että se on suunniteltu suurille, yli 120 pelaajan ryhmille. Jopa isoissa ryhmissä jokainen osallistuja on täysillä mukana pelatessaan ja samalla verkostoituessaan yhdessä muiden kanssa.

Asiakkailta kuultua

Elämän puu oli kaikkien osallistujien mielestä tehokas ja viihdyttävä. Yhteistyöstä, muutosprosessista ja työn organisoinnista saatu tieto on edesauttanut työntekijöiden kehittymistä merkittävästi.

Monika Tyziniec, HR Business Partner
CompuGroup Medical

Pyydä tarjous