Swipe Face House Party

Virtuaalinen energianluoja, joka saa juhlasi kunnolla käyntiin!

15 - 30 minuuttia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Swipe Face House Party on hulvattoman hauska aktiviteetti, jonka mahtavat selfiet nostattavat taatusti etäjuhlien ja virtuaalipikkujoulujen tunnelmaa! Jokaiselle sopiva nopeatempoinen peli on yksinkertainen ja nappaa jokaisen mukaan vauhdikkaaseen menoon, näin saat etäjuhlat ja etäpikkujoulut kunnolla käyntiin. Juhlatuulta puhaltava vetäjämme pitää osallistujille naurua vapauttavan alkulämmittelyn ja pelaajat pääsevät peliin mobiililaitteellaan helposti QR-koodilla ilman erillisiä latauksia. Viimeistään pelissä tunnelma kohoaa kattoon, kun jokainen heittäytyy selfieihin seuraten pelin kekseliäitä ohjeita: selfie "silmät hulluina", selfie "tiikerin karjaisulla" tai selfie vauhdissa kotoa löytyvällä "täydellisellä juhlahatulla"! Jokaisen selfien ottamiseen on vain vähän aikaa, joten tahti on hurja ja naurut sitäkin kovemmat! Jokaisen pelikierroksen jälkeen pelaajat pisteyttävät toinen toistaan huikeammat otokset positiivisella pyyhkäisytekniikalla ja loppuhuipennuksessa eniten pisteitä kerännyt juhlija julistetaan voittajaksi.

Hyötyä ja tuloksia

Swipe Face on varta vasten suunniteltu luomaan kauan kaivattua juhlatunnelmaa ja pikkujoulujen mahdollistamaa yhteistä hauskanpitoa. Jää murretaan yhteishengen lämmöllä ja osallistujat pääsevät nopeasti juhlan nosteeseen, kun he rentoutuvat ja tutustuvat toisiinsa täysin uudella tavalla. Tämä pelillistetty tutustumistaktiikka aktivoi kaikki osallistujat ja luo positiivisen sekä kannustavan ilmapiirin. Samalla, kun osallistujat iloitsevat yhteisestä hauskanpidosta, he myös kehittävät kekseliäisyyttään ja innovointikykyään. Jaettu elämys tiivistää me-henkeä, lujittaa organisaatiokulttuuria, kasvattaa motivaatiota ja energisoi etätiimejä. Swipe Face voidaan lisäksi räätälöidä vahvistamaan yrityksenne brändiä ja ydinviestiä.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous