Swipe Face

Pyyhkäise kerralla pois orastava etäkokousväsymys!

15 - 30 minuuttia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
4 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Pikainen, hauska ja nerokkaan simppeli Swipe Face on täydellinen tapa rentoutua ja osallistaa etäkohderyhmät. Sympaattisen pelinvetäjän opastuksella pelaajat haastetaan jakamaan teemallistettuja selfie-poseerauksia, esim. “Tiikerin Karjaisu” tai “Ilmapallo”. Kun käytettävissä on kerrallaan vain 30 sekuntia luoda itsestään mitä kreisimpi valokuva, tahti on hektinen ja jokaisen session päätteeksi jokainen pisteyttää toistensa suoritukset käyttäen “Tinder-pyyhkäisytekniikkaa”.

Kun lopuksi paras poseeraus paljastetaan (ja palkitaan), osallistujat poistuvat tahoilleen huikean yhteisen kokemuksen rikastuttamina. Tämä tiimiaktiviteetti joustaa osallistujamäärän suhteen. Tarjoamme halutessasi täysin yrityksesi tarpeisiin räätälöidyn toteutuksen.

Hyötyä ja tuloksia

Online-kokousten tuottavuuden ylläpitämiseksi häiriöttömän ympäristön saavuttaminen ja ylläpitäminen on olennaista. Swipe Facen kaltaiset “etäenergisoijat” auttavat rakentamaan kannustavan ja energiatasoja nostavan ilmapiirin, jossa osallistujat kokevat olonsa mukavaksi ja luovaksi – otolliseksi heittelemään ideoita ja mielipiteitä. Swipe Face murtaa jään ja “kipsin”, joka saattaa usein vaivata varsinkin ensi kertoja kansainväliseen etäkokoukseen osallistuvia.

Samalla kun perinteiset työn tekemisen mallit väistämättä uudistuvat, mahdollisuudet kokea jaetun yhteisen huumorin hetkiä auttavat lujittamaan niitä työkaverien välisiä henkilökohtaisia siteitä, jotka olivat aikanaan niin yleisiä jokapäiväisessä toimistoelämässä.

remote team building

Etätiimiaktiviteetti

Tämä aktiviteetti on varta vasten suunniteltu tuomaan etänä työskentelevät yhteen mielenkiintoiseen ja mukaansatempaavaan elämykseen. Tiimisi voivat osallistua kotitoimistoistaan, eri paikkakunnilta tai vaikka ulkomailta. Kysy myös hybridi- ja läsnätoteutuksiamme!

web or app
Selaimessa tai mobiilisovelluksella

Laajassa valikoimassamme on sekä selainpohjaisia että uniikin mobiilisovelluksen avulla toteutettavia tiimiaktiviteetteja kaikkiin tiimisi tarpeisiin ja tilanteisiin. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista!

Pyydä tarjous