Sisua Poskeen!

Karate-piristäjä

10 - 30 minuuttia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Tämä inspiroiva johdanto karaten alkeisiin on ihanteellinen energisoija, se on lyhyt lihaskuntoharjoitus, joka on räätälöity erityisesti yritysten henkilöstölle. Karate parantaa yleistä hyvinvointia ja lisää itsevarmuutta ja itseluottamusta. Me Pystymme Siihen –harjoitus aktivoi keskittymiskykyä parantavia aisteja: se on täydellinen lääke pitämään osallistujat varpaillaan!

Flow

Fasilitaattorin huolellisen opastuksen johdolla osallistujat oppivat kihonin, karaten perustekniikan, joka on avain oman mielentilan ja asenteen hallintaan.

Johdanto sisältää ainutlaatuisen hengitysharjoituksen, joka saa mielen ja kehon toimimaan samaan tahtiin. Tätä seuraa sarja venyttelyjä, jotka lievittävät stressiä ja lisäävät kehon joustavuutta. Kaikkia näitä apukeinoja voi jatkossa tehdä oman työpöydän ääressä.

Sen jälkeen osallistujille opetetaan helppoja asentoja ja käsiliikkeitä. Kihon-liikkeet korostavat keskittymiskyvyn merkitystä ja notkeutta, samalla kun liikkeet tehdään samanaikaisesti.

Palautuminen

Harjoitus päätetään lyhyellä meditaatiolla, joka laskee sydämen sykettä jättäen osallistujille virkistyneen tunteen - valmiina seuraavaan koitokseen.

Hyötyä ja tuloksia

Hengitystekniikoiden, fyysisten muotojen henkisten harjoitusten avulla Sisua poskeen! auttaa osanottajia keskittymään paremmin, herättelemään kehojaan ja ravistelemaan pois päivän stressiä ja häiriötekijöitä. Sisua poskeen! sopii ihanteellisesti kaikille ikäryhmille ja lähes minkäkokoiselle ryhmällä tahansa. Ainutlaatuinen, piristävä ja ikimuistoinen aloitus (tai väliohjelmanumero) konferenssipäiväänne!

Request a Quote