Sirkushuveja!

Organisoi ja esitä sirkusnäytös!

4 - 8 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
70 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Sirkus on tullut kaupunkiin ja osallistujat ovat shown tähtiä! Sirkustaitelu on innostava, energinen ja vaativa kokemus, joka huipentuu osallistujien luomaan ainutlaatuiseen esitykseen. He järjestävät, lavastavat, johtavat ja esittävät shown aidon, paikalle kutsutun yleisön edessä! Tapahtuma on täynnä adrenaliinia ja unohtumattomia elämyksiä. Se inspiroi osallistujia ylittämään henkilökohtaiset odotuksensa. Se on myös fantastinen tapa rohkaista yhteistyöhön, johtajuuteen ja luovuuteen, kommunikoiden ja halliten resursseja, ja siten heijastaen sirkuksen todellista henkeä. Ammattilaisten asiantuntevalla opetuksella orastavista sirkustähdistä saadaan alle päivässä taitavia ja kokeneita esiintyjiä. Kellon käydessä kohti alkamisaikaa ryhmä jaetaan joukkueisiin, jotka keskittyvät tiettyihin esityksiin ja shown eri osa-alueiden johtamiseen, monille tulee kaksoisrooli. Jokainen osallistuu ja oppii uusia taitoja, joita eivät uskoneet aluksi voivansa oppiakaan. Nämä uudet taidot kootaan esitykseksi lähimpien kollegoiden kanssa ja liitetään shown ohjelmaan. Kaikki taidot vaativat kollektiivista ryhmäpanosta ja vaihtelevat muun muassa puujaloilla kävelystä pelle-esityksiin, trapetsista jongleeraukseen ja voimistelusta nuorallakävelyyn. Kulissien takana tarvitaan yhtä tärkeissä rooleissa paljon väkeä: näyttämöapureita, kuuluttajaa, ääni- ja valomiehiä ja tietysti - joku on sirkustirehtööri! Koko joukko toimii yhdessä, kun loppuhuipennus koittaa ja esitys alkaa: mahtavin show päällä maan! Mahtavaa tuntea aitoa ylpeyttä, kun kovan työn tulokset aikaansaavat hurrauksia ja aplodeja yleisöltä.

 

Hyötyä ja tuloksia

odotuksensa. Se on myös mahtava tapa rohkaista yhteistyössä toimimiseen, johtajuuteen ja luovuuteen, ja samaan aikaan heijastella sirkuksen syvintä olemusta kommunikoinnin ja resurssienhallinnan avulla.

CSR-ideoita

Sirkustaistelua on esitetty myös mm. syrjäytyneille ja vähäosaisille lapsille. Kun esitys on valmiiksi harjoiteltu, lapset on kutsuttu ’sirkustelttaan’ ja tarjottu heille popcornia ja muita herkkuja. Sen jälkeen heitä viihdytetään ainutlaatuisella tavalla –sirkusesitys alkaa! Kaikki voittavat, kun osallistujat nauttivat jaetusta kokemuksesta ja näkevät ilon lasten kasvoille – kokemuksesta tulee varmasti mieleenpainuva, ikimuistoinen jokaiselle mukanaolijalle.

Request a Quote