Silkkitie

Tiivistahtinen neuvottelukisa

45 minuuttia - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
12 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Jokainen joukkue toimii kauppaakäyvänä yhteisönä legendaariselle Silkkitielle sijoittuvassa kaupungissa. Tavoitteena on kartuttaa aarretta rakentamalla suhteita muihin kauppiaisiin satamassa ja samalla juonia heiltä tärkeää markkinatietoa

Matkalla Istanbulista Xianiin tingitään kaikenlaisista länsimaisista tavaroista: jalokivistä, kullasta, eksoottisista mausteista, matoista ja tietysti silkistä. Tavara vaihtaa omistajaa tiukkatunnelmaisessa pörssi-ilmapiirissä.

Tässä on paljon muutakin kuin hauskanpito! Aktiviteetin ydin on luottamuksen saavuttamisessa ja win-win-tilanteiden luomisessa, joten näiden hallinnasta riippuu joukkueiden menestys.

Silkkitie on uskomattoman monimuotoinen mahdollisuus, se kiinnittää osallistujan huomion välittömästi ja se sopii erityisen hyvin tilanteisiin, jossa pitää murtaa muureja ja yhdistää ihmisiä, samalla vahvistaen asiakassuhteiden hallinnan keskeisiä periaatteita.

Hyötyä ja tuloksia

Tämä uusi peli vaatii tiimeiltä ryhmätyötä ennakoimattomien esteiden ratkaisemiseksi neuvottelutaitojen, strategisen suunnittelun ja riskien hallinnan avulla. Erinomainen ohjelma, joka synnyttää todellista sitoutumista strategiseen suunnitteluun ja saa ymmärtämään hyvän tiedon voiman. Heitetään mukaan arviointi- ja analyysituokio, ja tulokseksi saadaan täydellinen piriste konferenssiin, jonka avulla asiakkaan keskittymistä ja sitoutumista voidaan vahvistaa.

Request a Quote