Safari

Tärkeää tiimityötä lisätyssä todellisuudessa

1.5 - 2 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Safari on mobiililaitteessa pelattava lisätyn todellisuuden kaupunkipeli, jossa tiimit kehittävät tehokkuuttaan tarkkuudesta tinkimättä. Kellotetussa AR-aktiviteetissa osallistujat etsivät esineitä ja ottavat hellästi kiinni mahdollisimman monta eläinkarkuria huolehtien samalla tehokkaasta monikanavaisesta viestinnästä.

Eläinten suojelualueella oli täysin tavallinen yö, kunnes "Kamoola" löysi vartijan nukkumasta, varasti tämän avainnipun ja avasi portin! Kaikki eläimet karkasivat! Osallistujat ryhtyvät eläintenpelastukseen: he lataavat aktiviteettisovelluksen mobiililaitteeseensa, skannaavat QR-koodin ja toimivat tiimeissä vauhdikkaassa lisätyssä todellisuudessa. Tiimien tehtävänä on ottaa karanneet eläimet kiinni hellästi ja palauttaa ne suojelualueelle turvaan. Jokaisella pelaajalla on tärkeä rooli: operaattorit näkevät eläinten sijainnin kartalta, tieteilijät keräävät lääkkeitä rauhoittaakseen eläimet ja vartijat keräävät varusteita, joilla eläimet otetaan kiinni ja kuljetetaan takaisin turvaan.

Hyötyä ja tuloksia

Safari on loistava AR-aktiviteetti, joka yhdistää tiimien erilaisuudet ja yksilöiden vastuunoton yhteiseksi voimaksi: pelin tarinan johdattelemana jokainen pelaaja innostuu tekemään oman tärkeän osuutensa tiimityössä ja tiimien tehokkaassa viestinnässä. Safarissa tiimityöskentely kehittyy viihdyttävän pelillistämisen kautta; osallistujien on kuunneltava toisiaan aktiivisesti, puntaroitava kaikkia näkökulmia ja tehtävä nopeita yhteisiä päätöksiä rajallisessa ajassa. Tässä lisätyn todellisuuden aktiviteetissa tiimit kohtaavat ja lujittavat yhteisöllisyyttään sekä yhteistyötään, kun he tutustuvat toisiinsa, oppivat toistensa vahvuuksista ja huhkivat kohti yhteistä tavoitetta. Safari on elämyksellinen kokemus sekä pienille että isoille tiimeille!

Team Assessment Tool Logo

Team Assessment Tool

Tiimien kehittämiseen suunnittelemamme sovellus tehostaa aktiviteetin ohjattua loppukeskustelua, jotta tiimisi oivallukset ja opit viedään heti käytäntöön. Tiimit antavat sovelluksen kautta palautetta ja päättävät, mitä seuraavaksi tekevät tehostaakseen toimintaansa. Team Assessment Tool ja fasilitaattoriemme johtama aktivoiva loppukeskustelu räätälöidään aina juuri sinun tiimisi ja tilaisuutesi tarpeisiin sopivaksi, jotta opeista ja oivalluksista tulee teille kestäviä tuloksia. Elämyksellisen aktiviteetin, tehokkaan fasilitoinnin sekä ainutlaatuisen Team Assessment Toolin avulla tiimihenkenne lujittuu, yksilöt kehittävät itseään ja tiimitaidot vahvistuvat. Lue tästä lisää.Pyydä tarjous