Rock-idoli

Esitä ja äänitä!

2 - 3 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
20 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Rock-idoli marssittaa popin, rockin, rapin, heavy metallin ja jopa garagen konferenssiin! Musiikki on yleinen side kulttuurien, ikäryhmien ja aikakausien välillä. Rock-idoli sopii iltaohjelmaksi: jokainen tiimi on vastuussa yhdestä ääniraidasta, jotka kaikki poltetaan yhteiselle yrityksen cd-levylle. Tapahtuman aikana tiimit käyvät eri ”äänitysstudioissa” esittämässä kappaleestaan tietyn osan, ja kun se on hiottu täydellisyyteen, se äänitetään.

Rock-idoli on ihanteellinen tehtävä, jossa joukkueet toimivat erikseen, omien yksilöllisten resurssiensa mukaisesti, kuitenkin työskennellen yhteistä tavoitetta kohti.

Hyötyä ja tuloksia

Rock-idoli on yhteistyötä vaativa haaste, jossa tiimit työskentelevät erillään hyödyntäen yksittäisten tiimien resursseja ja taitoja, työskennellen kuitenkin samalla kohti yhteistä tavoitetta. Innovaatio ja luovuus astuvat kuvaan tiimien kehitellessä biisiään. Osanottajat koettelevat omaa uskoaan itseensä oppiessaan jotain, joka on näennäisesti mahdotonta: soittamaan soittimia ja laulamaan rajoitetussa ajassa.

Ratkiriemukkaan hauska aktiviteetti, auttoi ihmisiä tutustumaan toisiinsa syvemmin ylittäen ihmisten odotukset. Musiikki auttoi kuromaan yhteen eri ikäryhmien ja kulttuuritaustojen välisiä kuiluja. Ihmiset heittivät vapaalle, karistivat estojaan ja nauttivat yhteisestä ajasta.

Covidien

Request a Quote