Quickfire - jalkapallo

Jalkapalloteemaiset aktiviteetit

30 minuuttia - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Quickfire-jalkapallo on kilpailuhenkinen sovelluspohjainen ryhmäyttämistapahtuma, joka on suunniteltu tempaamaan kaikki mukaan ja pitämään mahdollisimman paljon hauskaa. Jokaisen tiimin edustaessa ”FIFA World Cup -joukkuetta”, pelaajat aloittavat pelin välineinään ladattu iPad, säkillinen jalkapallovälineitä ja hieman rahaa. Heidän tehtävänään on sijoittaa rahat viisaasti, päihittää muut tiimit sekä suorittaa mahdollisimman monta haastetta saadakseen mahdollisimman paljon pisteitä, ennen kuin erotuomari puhaltaa pilliin pelin lopetuksen merkiksi. Tabletin tarjoamia älyllisiä, luovia ja aktiivisia tehtäviä on eri vaikeustasoilta ja tehtävien muoto vaihtelee – toimintakuvia, videosuorituksia, jalkapallotriviaan liittyviä monivalintakysymyksiä, aivopähkinöitä ja paljon muuta! Rakastat sitten jalkapalloa tai et, tämä peli tarjoaa mahdollisuuden tehdä yksilöllisiä valintoja ja on suunniteltu vetoamaan kaikkiin persoonallisuustyyppeihin. Sinun ei tarvitse olla jalkapallohullu tukeaksesi joukkuettasi tässä pelissä. Virallisen aloituksen jälkeen tiimit selvittävät liudan erilaisia haasteita, joista jokaiseen vaaditaan pääsymaksu ja joiden onnistuneesta suorituksesta saa palkkion. Aivan kuten jalkapallon maajoukkueessa, myös Quickfire-jalkapallossa menestyvien managerien on sijoitettava kykyjä oikein ja valittava haasteita, joista he uskovat selviytyvänsä. Päättäväinen johtajuus, strategia ja tehokas kommunikaatio ovat kaikki kaikessa tiimien hakiessa etulyöntiasemaa suorittamalla useampaa tehtävää yhtä aikaa.

Toiminnan tahti kasvaa tasaisesti pelin edetessä, puoliajalla on pikainen mahdollisuus käydä läpi strategiaa ennen kuin kilpailuhenkinen (mutta tukeva) ilmapiiri saavuttaa huippunsa viimeisillä minuuteilla.

Venäjällä järjestettävän FIFAn vuoden 2018 maailmancupin lähestyessä nopeasti Quickfire-jalkapallo on mahtava tapa juhlistaa jalkapallomaajoukkuettanne, palkita oma tiiminne ja tuoda esiin ryhmän työnjaon tärkeyttä.

Hyötyä ja tuloksia

Quickfire-jalkapallossa menestyvät tiimit työskentelevät tehokkaasti yhdessä arvioiden riskejä ja palkkioita. Ajan kuluessa osanottajien on pakko ilmaista mielipiteensä ja kertoa muulle tiimille, mihin haasteisiin he kykenevät vastaamaan turvallisin mielin. Luottamus kasvaa tiimin suorittaessa haasteita onnistuneesti ja yksilöt oppivat arvostamaan toistensa erilaisia taitoja. Ryhmähaasteet vaativat tiimeiltä innovatiivisen ajattelun käyttöä.

Heidän on kommunikoitava tehokkaasti voidakseen luoda yhteisen strategian, minkä jälkeen heidän on ryhdyttävä toimimaan nopeasti ja estotta. Quickfire-jalkapallo tarjoaa hyvät naurut! Sen jälkeen tiimeillä on innostunut ja yhtenäinen tunne! Ja mikä tärkeintä, yksilöt ovat oppineet arvostamaan omia vahvuuksiaan ja muiden tiimin jäsenten erilaisia taitoja.

Request a Quote