Musiikki Kuuluu Kaikille!

Rakenna, soita ja lahjoita ainutlaatuisia soittimia

45 minuuttia - 1 tunti
Sisällä
Yhteistyötä korostava
8 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Musiikki Kuuluu Kaikille! -tiimiaktiviteetti tempaa tapahtumasi osallistujat musiikin yleismaailmallisen kielen ja rytmin avulla. Ensimmäiseksi tehtävänä on rakentaa yksinkertaisista mutta tarkkaan suunnitelluista materiaaleista Bambooms-soittimet, yhden sävelen ammattitason marimba-instrumentit. Rakentamisprosessi kannattaa suunnitella huolella, koska aikaa soitinten kokoamiseen on rajallisesti.

Tämän jälkeen osallistujat saavat pikakurssin musiikkiteorian hauskimpiin perusteisiin: miksi ja miten soittimet tuottavat tietyn sävelen ja miten kaikupohjan koko vaikuttaa äänenkorkeuteen ja sointumiseen. Kaikki tämä havainnollistuu konkreettisesti, kun Bambooms-soittimet viritetään kukin valittuihin säveliin.

Lopuksi koittaa tapahtuman kohokohta, kun yhdessä tuumin päästään soittamaan mukaansatempaavan, valkokankaalle heijastettavan opastuksen avulla. Valittavanasi on tusinan verran tunnettuja musiikkikappaleita Shakiran "Wakawakasta" Coldplayn "Sky Full of Starsiin" tai jopa varta vasten tilaisuuttasi varten sävellettyä musiikkia.

Hyötyä ja tuloksia

Rakennusvaiheessa tavoitteena on valmistaa mahdollisimman monta soitinta annetussa ajassa, joten osallistujat huomaavat pian, että tiedon jakaminen ja yhteistyö ovat arvossaan. Rennossa ilmapiirissä he verkostoituvat ja kommunikoivat saavuttaakseen yhteisen tavoitteensa. Musikaaliseen prosessiin uppoutumalla syntyy uusia hermoratoja, jotka tehostavat oppimista ja kohottavat mielialaa. Tämä hauska ja mukaansatempaava ohjelma tuo ihmiset yhteen kollektiivisen ilon kautta.

CSR-ideoita

Soittimet voidaan lopuksi myös lahjoittaa eteenpäin, esimerkiksi kouluille. Jaettu ilo konkretisoituu myös hyödyllisellä tavalla, kun lapset oppivat musiikkia nimenomaan pedagogiseen käyttöön suunnitelluilla soittimilla.

Asiakkailta kuultua

Vau! Musiikkia meille toi meille mahtavan fiiliksen. Rakensimme soittimia yhdessä! Opimme soittamaan musiikkia yhdessä! Lahjoitimme yhdessä! Sekä jaoimme piristävän ja motivoivan kokemuksen, jota voimme muistella.

Pyydä tarjous