Meteliä ja Musaa

Löydä yhteinen rytmi - yhdessä!

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
30 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Rummutetaan yhteisen päämäärän hyväksi ja harmonisoidaan ihmisten energia ja spontaanisuus.

Kautta historian ja joka maailmankolkassa kansaa on kutsuttu rummuilla keskustelemaan, seremonioihin, taisteluun ja juhlimaan. Ei epäilystäkään, etteikö rumpujen rytmin voima voimaannuttaisi ja herättäisi tunteita. On myös todistettu, että rummuttaminen rentouttaa, nuorentaa ja motivoi ihmisiä.

Meteliä ja musaa tuo konferenssiin energiaa, yhtenäisyyttä ja spontaanisuutta. Se on todella tehokas rumputyöpaja. Tiivis tunnin paketti aikaansaa positiivista energiaa, joka inspiroi kaikkia. Sopii silloin, kun aika ja tila ovat rajalliset. Meteliä ja musiikkia on suunniteltu tapahtuvaksi pääkokoushuoneessa, eikä erillisiä tiloja tarvita tätä varten.

Osallistujille annetaan mahdollisuus valita erilaisista lyömäsoittimista maailman eri puolilta itselleen sopiva instrumentti. Opettajilla on vuosien kokemus yrityssektorilta. He opastavat osallistujia rummuttamisen perusteisiin ja opettavat rytmin kieltä käyttäen ei-sanallisia viestintätekniikoita. Kun ryhmä pystyy soittamaan samaan tahtiin ja ryhmän rytmi on saatu kohdalleen, tauot ja soolot lisätään esitykseen monimuotoisuuden ja henkeäsalpaavan jaetun musiikkikokemuksen aikaansaamiseksi. Tämä kokemus yhdistää ja sytyttää osallistujat ja valmistaa heidät uusien haasteiden kohtaamiseen.

Meteliä ja musiikkia on nopea, virkistävä ja edullinen tapa saada joukko ihmisiä yhdessä keskittymään ja toimimaan missä tahansa konferenssissa tai yritystapahtumassa.

Hyötyä ja tuloksia

Rytmi ja lyömäsoittimet voimaannuttavat ja herättävät tunteita, kun taas rummutus saa ihmiset tuntemaan olonsa rentoutuneiksi, nuorentuneiksi ja motivoituneiksi. Meteliä ja musaa on nopea ja innostava tapa saada tiimi keskittymään ja ryhmäytymään missä tahansa konferenssissa tai yrityksen tapahtumassa. Se tuo konferenssiin energisen, yhtenäisen ja spontaanin tunnelman. Meteliä ja musaa on suunniteltu järjestettäväksi suuressa konferenssisalissa tai ulkotiloissa, erillisiä huoneita ei tarvita.

Pyydä tarjous