Kuinka Villi Länsi Valloitettiin

Villinlännen meininkiä yrityspelissä

2 - 3 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
50 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Sisätiloissa tapahtuvassa tehtävässä upeana teemana ovat suuren Villin Lännen uudisasukasperheet. Kuinka Villi Länsi Valloitettiin sijoittuu Dodge Cityyn vuonna 1860. Tässä toiminnantäyteisessä tehtävässä jokainen joukkue edustaa yhtä farmiperhettä. Peli keskittyy strategian toteuttamiseen ja riskinhallintaan nelivuotiskaudella. Tehtävän taloudellinen sykli kuvastaa niitä tämän päivän bisnesmaailmassakin niin kovin tuttuja vaihteluita. Kuinka Villi Länsi voitettiin on vertaansa vailla oleva elämys. Tehtävä on suunniteltu korostamaan keskeisiä bisnesasioita niin viihdyttävällä tavalla, ettei tätä bisnespeliä unohda koskaan!

Hyötyä ja tuloksia

Kuinka Villi Länsi valloitettiin on valtavan menestynyt kokemuksellinen liike-elämäpeli, joka nostaa esiin strategisen suunnittelun, neuvottelun, verkostoitumisen ja johtajuuden taitoja unohtumattoman kokemuksen myötä. Tiimin on tehtävä päätöksiä yhtenä joukkueena, sillä vaihtoehtoja ja erilaisia lopputuloksia on saatavilla runsain mitoin. Luottamus ja tehokas raportointijärjestelmä ovat äärimmäisen tärkeitä. Tiimeillä on oltava joustava ja mukautuvainen suunnitelma ja heidän on kyettävä hienosäätämään strategiaansa silmän räpäyksessä. Yksinkertaisesti todettuna voittava joukkue on se, jolla on pelin lopussa suurin omaisuus.

CSR-ideoita

Kuinka Villi Länsi voitettiin on kuin “Second Life” historiallisena. Monimutkainen pelimatriisi alkaa perusympäristöstä, jossa osallistujat ovat vastuussa omista toiminnoistaan. Catalyst voi räätälöidä sisällön herättämään tietoisuutta kestävistä ja eettisistä bisneskäytännöistä. Asiakkaamme ovat käyttäneet tehtävää tutkimusalustana omille periaatteilleen, yhteiskunnalle tuottamalleen arvolle, ympäristövaikutuksille, resurssienkäytölle, ja vaikutuksilleen työntekijöiden elämään.

Kuinka villi länsi valloitettiin toi ydinasiat esiin ammattimaisesti mutta valtavan hauskalla ja mukaansatempaavalla tavalla. Ohjaaja käytti oikeita viestejä ja vertauskuvia liike-elämästä.

Serco

Request a Quote