Kruunujen Loiste

Tehtävänä luoda mahtimittaluokan installaatio kruunukorkeista

1 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Yhteistyötä korostava
30 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Ryhmä jaetaan tiimeihin, joista jokaisen vastuulla on luoda osa lopullisesta installaatiosta. Tiimit saavat rajoitetun määrän kruunukorkkeja ja ohjeita, mutta heillä ei ole aavistustakaan siitä, miltä lopullinen taideteos tulee näyttämään. Yhteiseen lopputulokseen päästäkseen tiimien on tehtävä yhteistyötä ja hyödynnettävä kollektiivista luovaa ajattelua hahmotellakseen, suunnitellakseen ja luodakseen pullonkorkeista halutunlaisen mosaiikkitaideteoksen.

Osa tiimiläisistä suorittaa valokuvahaasteita ansaitakseen oikean värisiä korkkeja. Samanaikaiset toiset asettelevat saatuja kruunukorkkeja paneelimaiseen metallirunkoon taideteoksen luomiseksi. Kun tämä vaihe on valmis, paneelit järjestetään peräkkäin ja peitetään juhlavaa paljastustilaisuutta varten.

Tapahtuman kohokohta koittaa, kun esirippu lasketaan paljastaen dramaattisen taideteoksen asiaankuuluvien aplodien ja hurraahuutojen saattelemana. Valmis taideteos jää kunniapaikalle koristamaan tapahtumanne loppuvaiheita. Se voidaan myöhemmin ripustaa myös näytille työpaikalle muistutuksena tiimityön, luottamuksen ja yhteistyön tärkeydestä.

Aidosti omanlaisensa luomus saadaan aikaan, kun teokseen sisällytetään tapahtumasi avainviestejä tai yrityksesi brändiä. Suurempien tiimien kohdalla taideteoksen valtava koko ja värikkyys salpaa jo hengen!

Hyötyä ja tuloksia

Kruunujen loistetta on hyvin käytännönläheinen tapa edistää vuorovaikutustaitoja, toisten arvostusta, rajojen ylitystä ja positiivista ajattelutapaa. Menestyäkseen tiimien tulee tehdä yhteistyötä myös keskenään varmistaakseen , että taideteoksen osista muodostuu lopuksi symmetrinen ja yhdenmukainen kokonaisuus.

Tehokas kommunikaatio ja aktiivinen kuunteleminen luovat kannustavan ekosysteemin, jossa tiimin jäsenet edistävät luottamusta toisiinsa ja kirittävät yhdessä menestymistä. Luomisprosessin edistyessä kukin alkaa arvostaa toistensa taitoja ja vahvuuksia

Kun lopuksi otetaan askel taaksepäin ja nähdään lopullinen mestariteos suuremman kuvan merkitys korostuu - kruunujen loisteessa!

Request a Quote