Kehon Kielet

Musiikkiaktiviteetti langattomilla kuulokkeilla

5 - 20 minuuttia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
15 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Kehon kieli on mahtava esimerkki muurien murtumisesta, kun äänet ja toiminnot yhdistävät ihmisiä, ja kuulokkeet korvaavat normaalin sanallisen kommunikaation. Hauska, ajatuksia herättävä ohjelma tuo energiaa mihin tahansa konferenssiin.

Kuvittele millaista on, kun kaikki ovat vuorovaikutuksessa keskenään, nauravat, kohtaavat toisiaan ja tervehtivät todella ainutlaatuisella tavalla, missä sanallista viestintää ei tarvita lainkaan - vain kehon kieltä, innostusta, solidaarisuutta, hauskuutta ja hymyjä.

Osallistujille esitetään tarkkaan valittu ja innostava valikoima erilaisia toimintoja, kuten husky-koirien ohjaamista kovassa tuulessa, tai ruuhkaisessa metrossa olemista perjantai-iltana, tai upean ilotulitusnäytöksen katselua, aplodien ja väkijoukon ihastuneiden huudahdusten kera. Samalla kun joukko liikkuu väkijoukossa, he huomaavat kuka on samalla aaltopituudella ja näin yhdysside on muodostettu.

Kehon kieli on suunniteltu joustavaan formaattiin, joka voidaan räätälöidä kaikenlaisille ryhmille. Ääniraita räätälöidään luomaan kokemus, joka heijastaa tai korostaa konferenssin teemaa.

Miksi Kehon kieli?

Kehon kieli on mahtava esimerkki muurien murtumisesta, kun äänet ja toiminnot yhdistävät ihmisiä, ja kuulokkeet korvaavat normaalin sanallisen kommunikaation. Hauska, ajatuksia herättävä ohjelma tuo energiaa mihin tahansa konferenssiin.

Hyötyä ja tuloksia

Kuvittele, mikä lopputulos seuraa siitä, kun kaikki ovat kanssakäymisessä ja nauravat tavatessaan ja tervehtiessään toisia täysin ainutlaatuisessa formaatissa, jossa ei tarvita sanallista kommunikaatiota - pelkästään kehonkieltä, innostusta, yhteishenkeä, hauskanpitoa ja hymyjä. Kehon kielet on mahtava esimerkki siitä, miten muurit murtuvat, kun ihmisiä yhdistävät äänet ja toiminnot samalla, kun perinteinen sanallinen kommunikaatio katoaa kuulokkeiden myötä. Kehon kielet on hauska ja ajatuksia herättävä aktiviteetti, joka tuo lisäenergiaa kaikkiin konferensseihin.

Valtavan hauska kokemus. Kaikki rentoutuivat. Liikuimme ja verkostoiduimme ilman, että meidän tarvitsi murehtia oikeiden asioiden sanomisesta tai edes siitä, millä kielellä puhuimme! Sai minut tajuamaan, miten musiikki toimii yleismaailmallisena kielenä.

Uniplan

Request a Quote