Kasvoista Kasvoihin

Toverit tutuiksi hauskalla ja fiksulla tavalla

2 - 3 tuntia
Sisällä
Yhteistyötä korostava
20 - 800

Aktiviteetin kuvaus

Sosiaalinen media ja sosiaaliset verkostot ovat lopullisesti muuttaneet näkemystämme ihmistenvälisestä kanssakäymisestä.  Miten se vaikuttaa yrityksesi profiiliin tai tapahtumasi osallistujien mieltymyksiin?

Kasvoista kasvoihin on hauska ja todella vuorovaikutteinen tiimiaktiviteetti, jonka avulla työntekijät oppivat paitsi tuntemaan toisiaan myös tietämään kollegoidensa henkilökohtaiset maut ja mieltymykset. Tunnetko oikeasti työtoverisi? Aina on joku yllätys nurkan takana. Tämän aktiviteetin kautta osallistujat oppivat uusia ja kiehtovia ulottuvuuksia kollegoistaan. Entuudestaan tuntemattomat yhteiset kiinnostuksen kohteet paljastuvat ja samalla muodostuu yhteisiä nimittäjiä työyhteisösi sisällä.

Kasvoista kasvoihin on joustavasti toteutettavissa ja se voidaan huipentaa  osallistujista otettujen kuvien kollaasiin. Jos osallistujia on yli 200, äänet ja animaatiot näkyvät interaktiivisina isolla näytöllä.

Hyötyä ja tuloksia

Kasvoista kasvoihin toimii hyvin juuri tässä ajassa. Osallistujat tutustuvat nopeasti toisiinsa löytäen yhteisiä kiinnostuksen kohteita. He saavat selville epätavallisia ja kiinnostavia yksityiskohtia työkavereistaan tai muista tapahtumaan osallistuvista sopuisassa ja asiallisessa hengessä. Kasvoista kasvoihin sopii käytettäväksi kokouksissa ja tapahtumissa alkuvaiheen jäänrikkomiseen, henkilökunnan tai yhteistyökumppaneiden kanssa verkostoitumisessa tai aina kun halutaan ihmisten oppivan tuntemaan toisiaan paremmin.

Asiakkailta kuultua

Mahtava verkostoitumisaktiviteetti. Se synnytti runsaasti keskustelua ja haastoi ihmisiä pohtimaan omiaan ja muiden mieltymyksiä. Olemme huomanneet ryhmädynamiikassa muutoksen aktiviteetin jälkeen.

HSBC

Pyydä tarjous