Joint Venture 4x4

Rakenna täysikokoinen jeeppi

1.5 - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
12 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

"Joint Venture 4X4" on todella koukuttava ja hauska tiiminkehitystehtävä. Joukkueet kilpailevat kelloa vastaan rakentaakseen, varustellakseen ja koristellakseen oman nelivetojeeppinsä. Rooleja vaihdetaan, laatua valvotaan ja rakennelmien vahvuuksia testataan. Haastetehtävä on jokaiselle mukaansatempaava elämys

Pelaajat ottavat vastuuta rooleissaan. 4X4-jeeppi saadaan valmiiksi vain jokaisen hoitaessa oman osuutensa. Tiiminkehitys on kuin varikkopysähdys, jossa osaset liitetään toisiinsa, jotta kiinteä yksikkö toimii – sekä jeeppi että tiimi.

Asiaan kuuluu tietenkin myös leikkimielinen kisa tiimien välillä. Vaikeuskerrointa nostetaan, kun jeepeistä tuleekin radio-ohjattavia: kuljettajan ja kartanlukijan silmät sidotaan ja heidän täytyy selviytyä ajoradasta muun tiimin antaessa ohjeita - radiopuhelimilla.

Hyötyä ja tuloksia

Rakentamiseen pohjaavat tiimiaktiviteetit tuovat joukkueesta parhaat kyvyt esiin. Roolien jakaminen, viestinnän selkeys, projektinhallinta, ajanhallinta ja yhteiset tavoitteet ovat vain osa menestyksen osasista. Jeepinrakennus tuo hauskalla tavalla esille takavuosien legendaarisen tuotteen, joka edustaa kovuutta, omapäistä asennetta ja yksinkertaisuutta. Tiiminkehitystehtävänä Joint Venture 4 X4 havainnosllistaa konkreettisella tavalla projektinhallinnan osatekijöitä joukkueiden suunnitellessa ja kootessa omat kulkuvälineensä aikarajojen puitteissa.

Joukkueen sisäinen kommunikaatio ja osallistujien roolit ovat keskeisiä tässä tehtävässä. Ryhmätyö ja joukkueen sitoutuminen myös yhteistyöhön kilpailevien tiimien kanssa auttavat tekemään tehtävästä todellisen verkostoitumismestarin.

Request a Quote