Go For Gold

Voittoa tavoitteleva tiimityöhaaste

2 - 8 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen
16 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Go For Gold is your team’s chance to experience the passion, fervour, grit and determination that it takes to attain the ultimate prize – a gold medal! Go for Gold is a competitive challenge where the main objective is to collect as many points as possible within a given time frame by carrying out a series of activities. Participants split into teams and receive their tablets. They are guided by the Go Team app to select sporting missions they will complete as a team. Teams must realise their capabilities quickly and select the missions that they know they can complete successfully to maximise their points.

To make it even more interesting there are bonus activities that require the involvement of more than one team or teams to compete against each other. The Go Team app tabulates the points so teams can see their progress. The activity concludes with a medal ceremony and team celebrations.

Hyötyä ja tuloksia

Tämän sekä haastavaksi että hauskaksi suunnitellun aktiviteetin ensisijainen painopiste on tiimityössä. Osanottajat oppivat käytännössä sen, että "kokonaisuus on aina suurempi kuin osiensa summa". Omien vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen ja tuominen esiin on äärimmäisen tärkeää. Tiimien on ajateltava strategisesti ja heillä on oltava mukautuvainen ja joustava suunnitelma maksimoidakseen pisteensä. Selkeä kommunikaatio, johtajuus ja roolit ovat elintärkeitä sen varmistamiseksi, että tiimi työskentelee yhtenä kokonaisuutena.

Jotta voidaan varmistaa kaikkien maksimaalinen osallistuminen, urheiluaktiviteetit voidaan suunnitella ryhmän kyvyt huomioon ottaen. Go for Gold on ehdottoman hauska ja ikimuistoinen aktiviteetti, joka lisää tiimin yhtenäisyyttä ja tehostaa työntekijöiden sitoutuvuutta ja hyvinvointia.Go for Gold oli mahtava tapa väellemme kokea tiimityötä tositoimissa. Tapahtuman jälkeen käytiin mielenkiintoista keskustelua, osallistujat kertoivat että oli erittäin hankalaa puhua realistisesti omista kyvyistään heille tuntemattomien ihmisten kanssa mutta aktiviteetin aikana he huomasivat, kuinka tärkeää se on. Tiedän, että kaikille jäi virkistynyt olo ulkona vietetystä ajasta jotakin fyysistä tehden. Hyvä juttu oli, että tekniikka ohjasi aktiviteettia... koska pisteet näkyivät reaaliajassa, tiimit kykenivät muokkaamaan strategiaansa ja lähestymistapaansa matkan varrella. Tältä kantilta ajateltuna olen iloinen, että päätimme käyttää aktiviteettiin kahden tunnin ajanjakson.

Microsoft

Request a Quote