Gallerian Tähdet

Rakenna kolmiuloitteinen taideteos

2 - 3 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
6 - Ei ylärajaa

Aktiviteetin kuvaus

Gallerian tähdet mahdollistaa osallistujille ainutlaatuisen tilaisuuden suunnitella ja toteuttaa joukon kolmiulotteisia taideteoksia.

Gallerian tähdet on jännittävä, kolmikerroksinen kokemus, joka haastaa yksilön, joukkueen ja koko ryhmän. Kun yksittäiset osallistujat ovat valinneet teoksensa, he muodostavat joukkueet, jotka pyrkivät luomaan sen annetussa ajassa. Gallerian tähdet kulminoituu koko osallistujajoukon yhteiseen taidegalleria-tyyliseen esittelyyn.

Gallerian tähdet on suunniteltu erityiseen joustavaan formaattiin, jossa on kymmenen ainutlaatuista kolmiulotteista taide-esinetyyppiä, joista voidaan räätälöidä sopiva mille tahansa ryhmälle tai konferenssiteemalle.

Gallerian tähtiä voi hyödyntää yrityksen arvojen syventämisessä. Nerokkaita ja mielikuvituksellisia ajatuksia voi edistää "Hyperkuutiolla”, yhtenäisyyttä vahvistaa “Hands On”-tehtävällä ja tiimityön jaettavien arvojen vahvistamiseen sopii “Mobiles”.

Miksi Gallerian tähdet?

Tehtävän käsityöformaatti haastaa osallistujat käyttämään fyysistä luovuutta ja käyttämään käsiään. Se vahvistaa osallistujien välisiä suhteita, koska päätökset tehdään yksilöinä, sen jälkeen kommunikoidaan kasvotusten tiimin tasolla, ja viimeiseksi vielä koko osallistujajoukon kanssa.

Joel Kurtzman sanoo, että “yhteinen tarkoitus löytyy, kun johtaja yhdistää ryhmän, tiimin tai yhteisön ja siitä syntyy luova, dynaaminen, rohkea ja melkein voittamaton me.”

Anna tiimisi saavuttaa tämä Gallerian tähtien avulla!

Hyötyä ja tuloksia

Gallerian tähdet on suunniteltu nimenomaan joustavaksi formaatiksi, sisältäen 10 ainutlaatuista kolmiulotteista taideteostyyppiä, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan minkä tahansa ryhmän tai konferenssiteeman tarpeita. Gallerian tähtiä voi käyttää yrityksen arvojen tutkiskeluun, kuten nokkelan ja mielikuvituksellisen ajattelun kehittämiseen "hyperkuutioiden" avulla, vahvistamaan tinkimättömyyttä "Hands On" -aktiviteetilla tai vahvistamaan tiimityön yhteistä arvoa "Mobiles"-aktiviteetilla.

Asiakkailta kuultua

Gallerian Tähtöset oli mahtava tapa osoittaa innovaation ja luovan ajattelun tärkeys tiimillemme. Vahva suositus!

Pyydä tarjous