Arabialaiset Markkinat

Luo vaurautta arabiklaanillesi

30 minuuttia - 2 tuntia
Sisällä ja ulkona
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
12 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Hauska ja interaktiivinen tehtävä vaatii viestintää, se vahvistaa verkostoitumista ja myönteisten suhteiden merkitystä.

Mukaansatempaava yrityspeli sijoittuu 1800-luvun Persianlahdelle. Klaanit neuvottelevat kasvattaakseen vaurauttaan, vaihtavat taateleita, kameleita, kalaa, mausteita, helmiä, vettä, rahaa ja tietysti tärkeitä tietoja.

Osallistujat jaetaan perheisiin ja heille annetaan pussillinen arabialaisteemaisia vaihdettavaksi kelpaavia tavaroita. Tavoitteeksi asetetaan perheen vaurauden kasvattaminen.  Pitää selvittää, mitä muut perheet tarvitsevat kyselemällä ja käyttämällä neuvottelutaitoja.  Win-Win-tilanteen etsiminen on menestykselle keskeistä.

Hankitun tiedon vahvistamisesta on hyötyä vain, jos se jaetaan. Lopputulos on hyvin objektiivinen ja lopulliset tulokset heijastavat joukkueiden vuorovaikutusta ja lähestymistapaa.

Arabialaiset Markkinat maksimoi verkostointivuorovaikutuksen ja osoittaa selvästi tiedonsaannin merkityksen.

Meillä oli todella kivaa, ei pelkästään opittu itsestämme tiiminä, mutta ainakin itse tajusin myös omia, kehitettäviä heikkouksiani. Kylmästä säästä huolimatta meillä oli todella kivaa. Todella kivoja ihmisiä, auttoivat jopa kokoamaan tuotantolinjan, että sain tapahtuman lahjapaketit valmiiksi maanantai-iltana.

Johnson & Johnson

Request a Quote