Ajan Hiekka

Suoriudu haastetehtävistä ja murra koodi

1 - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen / Yhteistyötä korostava
10 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Joukkueet kisaavat tiimalasissa valuvaa hiekkaa vastaan suoriutuakseen haastetehtävistä.  Lepakkoluolassa täytyy purkaa hieroglyfit ja järjestää kirjaimet sanoiksi, joista saadaan johtolanka aavikon salaisuuden selvittämiseksi.  Aavikkomiina-osiossa joukkueet ohjaavat sokkoina eteneviä kollegoitaan jalokivikätköille. Aavikonylitystehtävässä laitetaa ntiimidynamiikan koetukselle, kun tiiminjäsenet täytyy saada siirrettyä oikein reitinvalinnoin hiekkaerämaan yli.  Pyramidin jalokivi -haasteessa tiiminjäsenten tulee operoida tarttumakouralla aarteen pelastamiseksi. Kaivuu-osiossa tiimit kokoavat aavikkopalapelin ja selvittävät johtolankoja löytääkseen dinosauruksen luita aavikon hiekan seasta.

Kun kaikki osiot on tehty, joukkueet kokoontuvat yhteen tehtävissä selvitettyjen johtolankojen ja vihjeiden kanssa ratkaisemaan yhdessä viimeistä mysteeriä, joka johtaakin hilpeään hauskanpitoon!

Hyötyä ja tuloksia

Jokaisen tehtävän menestyksekäs ratkaiseminen edellyttää taitavaa kommunikaatiota ja ryhmädynamiikkaa.  Joukkueiden tulee myös pystyä yhteistoimintaan keskenään jakaen keräämänsä tiedot ja hyödyntäen erilaiset taitonsa, joilla  viimeinen mysteeri saadaan ratkaistua.

Keskitymme tiimissämme luovaan ja innovatiiviseen ajatteluun ja halusimme tehdä jotakin, jonka avulla pääsimme hetkeksi pois digitaalisesta ympäristöstä vanhaan kunnon oppimisympäristöön. Ajan hiekka oli todella hauska ja korosti luovan ajattelun tärkeyttä.

ICBC

Request a Quote