Aarre vai Turhake?

Arvaa antiikin arvo

30 minuuttia - 2 tuntia
Sisällä
Kilpailuhenkinen
8 - Ei ylärajaa

Ohjelman kuvaus

Onko esine aarre vai turhaa roskaa? Tuhannet keräilijät kysyvät mielessään tuon kysymyksen.

Kuinka usein olemmekaan katsoneet televisiosta ohjelmaa, jossa jokin esine arvioidaan arvokkaaksi ja todenneet:
"Äidillä oli juuri tuollainen, mutta hän heitti sen pois".

Antiikki- ja keräilyesineiden kauppa muuttuu nopeasti ja mikä kerran oli tavanomainen esine, poisheitettävä, tai roskaa, voi nyt ollakin kysyttyä tavaraa keräilijöiden keskuudessa ympäri maailmaa. Tiedätkö, minkä arvoinen hyvässä kunnossa oleva, alkuperäinen Chopper-pyörä olisi nyt, entä Sinclair C5, tai mäkkärin muovilelu? Aarteita vai roskaa saattaa olla juuri se, mitä tarvitset.

Tämän päivän keräilyaarteet ovat populaarikulttuuriin, elokuviin ja musiikkiin liittyviä esineitä, leluja (käyttämättömiä, ja vielä laatikossa), teknologiaa, kitschiä, kotitalousesineitä ja jokaisen elämänalueen keräilyesineitä. Internetin vilkastama markkina luo omat tarpeensa. Keskeistä on tietää, mikä on suosittua, mikä ei ole, ja mikä on suosittua tulevaisuudessa.

Aarre vai Turhake antaa osallistujille mahdollisuuden arvata erilaisten keräilyesineiden arvoa viimeisen viidenkymmenen vuoden ajalta: kamerasta radioon, lelurobotista retrotelevisioon, lehtiharvinaisuuksiin ja pienen painoksen seitsemän tuuman singlelevyyn. Kaikkia esineitä voidaan koskettaa, toki huolella, kun joukkueet käyvät niitä läpi arvaten ikää, alkuperäishintaa ja nykyarvoa.

Aarre vai Turhake on hauska, fiksu ja tietopitoinen kokemus, joka sopii vastapainoksi asiaosuuksille tai iltatilaisuuden viihdyttäväksi ohjelmanumeroksi

Hyötyä ja tuloksia

Aarre vai turhake on ainutlaatuinen verkostoitumisväline, joka stimuloi keskustelua, nokkeluuksia ja tarinankerrontaa ovelasti seurallisen ja myönteisen ilmapiirin luomiseksi. Vaaditaan tehokasta kommunikaatiota ja päätöksentekoa, jotta voidaan varmistaa, että arvaukset heijastavat koko tiimin näkemystä, eivätkä vain yhden yksilön. Mukaansa tempaavan ja ajankohtaisen teeman omaava Aarre vai turhake antaa osallistujille kestäviä yhteisiä muistoja ja yhteyksiä.  

Uusien harjoittelijoidemme mielestä retro on siistiä. Aarre vai turhake oli mielenkiintoinen, vapaamuotoinen harjoitus ja meille hallinnolle mahdollisuus tarkailla yksilöiden lähestymistapaa ryhmätyöhän, tehokkaaseen kommunikaatioon ja päätöksentekoon.

Request a Quote