Bank Yahav tekee yhteistyötä ja heittäytyy luovaksi

Julkaistu 30.5.2019

Lähtötiedot

Israelin johtava rahoitustuotteita ja -palveluita tarjoava Bank Yahav etsi luovaa ryhmäyttämisaktiviteettia vuosittaiseen konferenssiinsa, joka järjestettäisiin Royal Beach Eilatissa, Israelissa.

Avaintavoitteet

  • Hauskaa ja mukaansatempaava
  • Vaikuttavaa
  • Yhteistyötä korostavaa luovaa ja innovatiivista ajattelua
  • Kohentaa tehokkaita kommunikaatiotaitoja
  • Tiimidynamiikka

Valinnaksi muodostui kokemuksellinen tiimiaktiviteetti Jymymenestyjät, jossa tiimit muuntavat yrityksen viestit tai konferenssin teemat dynaamisiksi ja vangitseviksi elokuvatrailereiksi.

blockbusters creative team building activity

Mitä kyseisenä päivänä tapahtui?

Osallistujat saapuivat kokoussaliin, joka oli koristeltu Hollywood-kulissien tavoin täynnä rekvisiittaa ja värikkäitä pukuja. Tiimit saivat kuulla, että heidän pitäisi tehdä elokuvatraileri tietyn teeman pohjalta. Trailerilla tuli olla selkeä juoni, soveltuva taustamusiikki sekä taustana Eilatin maisemia.

Aktiviteetti alkoi ja jokainen tiimi käytti aikaa elokuvatrailerinsa suunnitteluun ja kuvakäsikirjoitukseen. Roolit päätettiin ja vastuut jaettiin. Tämän jälkeen osallistujat pukeutuivat asuihin valitun teeman perusteella. Seuraava puolitoista tuntia kului elokuvatrailerin tuotantoon - ohjaamista, kuvausta, näyttelemistä, editointia ja käsikirjoittamista. Viime hetkillä tiimit kiirehtivät saamaan elokuvatrailerinsa editoinnin valmiiksi ja toimittamaan trailerin arvosteltavaksi.

Lyhyen tauon jälkeen osanottajat palasivat saliin lopullista Oscar-seremoniaa varten. Osallistujat katsoivat jokaisen tiimin trailerin suuren innostuksen ja ylpeyden vallassa ja antoivat tunnustusta onnistuneesta tiimityöstä. Kun trailerit oli katsottu, osallistujat äänestivät parhaan elokuvatrailerin ja voittaja julkaistiin.

blockbusters oscar ceremony team building israel

Lopputulos

Jymymenestyjät oli valtava menestys. Osallistujat verkostoituvat ja oppivat asioita toisistaan työympäristön ulkopuolella hauskassa ja ikimuistoisessa aktiviteetissa. Osallistujat näyttivät esimerkkiä siinä, miten rajoitetussa ajassa voi nopeasti oppia tekemään yhteistyötä ja kommunikoida toisten kanssa. Elokuvatrailerin tekoon vaadittiin luovaa, innovatiivista ajattelua ja tiimidynamiikkaa. Kaikki osallistujat olivat mukana alusta loppuun saakka. Kaikki mukana olleet olivat sitä mieltä, että kokemus oli upea ja tulee jäämään mieleen eliniäksi.


Kaikki Case-esimerkit