vw go team beat the box

VW:n työntekijät keskittyivät kuuteen arvoonsa

Published on Jan 17, 2018

Volkswagen-hyötyajoneuvot etsi ryhmäyttämiskokemusta, joka auttaisi heitä tekemään yrityksen uusista arvoista työntekijöille konkreettisempia. Nämä kuusi arvoa olivat yhteinen, rohkea, asiaskasorientoitunut, tehokas, huomaavainen ja rehellinen.

120 työntekijää VW Nutzfahrzeugen sisäiseltä henkilöstöhallinnon osastolta Hanoverissa, Saksassa osallistuivat kahteen ryhmäyttämisohjelmaan, Koodinmurtajiin ja Go Team -iChallengeen 1,5 tunnin aikana. Spielgestalter oli räätälöinyt ohjelmat vastaamaan annettuja vaatimuksia. Näihin lukeutuivat uusi teema ja Koodinmurtajat-tapahtuman johdantovideo, joka keskittyi auton valmistuksen ja vakoilun ympärille. Haasteita muokattiin niin, että tehtäviin saatiin sisällytettyä mainitut kuusi arvoa saksalaisen Achtsam-sanan kanssa, joka korosti tietoista läsnäoloa.

Tapahtumaa varten suunniteltiin ainutlaatuinen Go Team iChallenge -malli, joka sisälsi yksilöllistä taustaa ja räätälöityjä haasteita. Kaikkien tiimien yhteisenä tavoitteena oli kerätä mahdollisimman paljon pisteitä, jotka kaikki lisättiin yhteiseen tulostaulukkoon näytöllä. Kun kaikki huippupisteet oli saavutettu, laukaisi se konfettisateen, joka sai osallistujat puhkeamaan myrskyisiin aplodeihin.

Kaikki Case-esimerkit